Contemplation Room

De Contemplation Room is een neutrale, inclusieve, uniforme ruimte, open voor medewerkers en studenten. Het is bedoeld als een ruimte waar individuen zich kunnen terugtrekken, voor een moment van persoonlijke meditatie of reflectie. De semi-transparante ruimte dient te allen tijde voor iedereen beschikbaar te zijn, en individuen moeten altijd naast elkaar gebruik kunnen maken van de stilteruimte.

Zoals ook te lezen in de huisregels (in de ruimte zelf) kan de ruimte niet worden geclaimd of toegeƫigend door aanhangers van een specifieke politieke, religieuze of persoonlijke overtuiging door middel van decoraties, inscripties, meubels, lay-out of het gedrag van gebruikers.

De Contemplation Room bevindt zich boven Freetown, in de voormalige Design Studio en is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van X.
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.