De counselor is één van de specialisten binnen Boost. Spelen er dingen die ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en minder goed kunt functioneren? Of het nou gaat om studiekeuze, vinden van balans in je studie, omgaan met stress, studievertraging, carrièrevragen of  verwachtingen van of zorgen om anderen? Met al je vragen kun je bij de counselors terecht.

Op een dynamische campus met studenten en medewerkers met veel ambities, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Bij Boost draait het om jou! Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen en Boost kan je helpen de balans te bewaren. Heb jij behoefte aan een mentale en/of fysieke Boost? Maak een afspraak met een van onze deskundigen. Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur en een fysiotherapeut voor een fysieke boost en counselors van Career & Counselling Services (C&CS) voor je mentale welbevinden. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

 

Boost staat op dinsdagavond in het teken van jouw mentale welbevinden. De counselors bieden je een luisterend oor, onderzoeken de oorzaak van het probleem, geven vrijblijvende adviezen en denken graag mee over mogelijke vervolgstappen. Aarzel niet om een afspraak te maken.

Specialisten

Janne de Kan

Janne de Kan werkt in het psychologen team als Preventie Psycholoog. In deze (nieuwe) functie ontwikkelt en implementeert ze preventieactiviteiten die studenten ondersteunen op het gebied van mentaal welzijn. Janne heeft Gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Twente in Enschede en ze heeft ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als in een onderwijssetting. In het team van psychologen geeft ze verschillende workshops, waaronder ‘Mindful omgaan met stress’. Daarnaast is ze ook een van de counselors bij Boost.

Jenny Venhuizen

Jenny Venhuizen is sinds november 2022 werkzaam bij de TU Delft als studentendecaan. Ze heeft American Studies en Journalistiek gestudeerd en heeft ruim 7 jaar ervaring met het begeleiden van studenten in het hoger onderwijs als studieadviseur, stagebegeleider, international officer. Als studentendecaan begeleidt ze studenten met een functiebeperking en studenten met vragen omtrent financiële ondersteuning.

Olga Peters

Olga werkt jarenlang als coach in de Sector Sport. Bij de TU Delft is zij verantwoordelijk voor het uitvoeren van het topsportbeleid en geeft zij advies aan de topsporters. Zij coacht hen bij het combineren van studie en topsport en ondersteunt hen bij belemmeringen die zij hierbij tegenkomen.

Jan van Beek

Jan werkt in het psychologenteam als Studentpsycholoog. In deze functie helpt en ondersteunt hij studenten en PHD’s om weer met meer voldoening in hun (studenten)leven te staan. Enerzijds door te kijken hoe ze effectiever kunnen studeren, anderzijds door te kijken hoe studenten hun psychologische flexibiliteit verder kunnen ontwikkelen. Hij werkt aan de hand van de positieve psychologie en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Naast individuele gesprekken geeft hij ook workshops en lezingen over het verbeteren van de psychologische vaardigheden.

 

Prijzen

TU Delft Student
TU Delft Medewerker
Overig
€ 0
€ 0
€ 0
Je hebt geen X-abonnement nodig.

Praktische informatie

De counselors zijn aanwezig op dinsdag, tussen 17:30-19:00.
Individueel, max. 1 deelnemer
Duur sessie: max 20 minuten
Let op: je kunt 1 tijdslot per dag reserveren en je kunt je sessie tot max 24 uur van te voren annuleren.
Schrijf je in voor een sessie via deze knop:
Direct inschrijven