De counselor is één van de specialisten binnen Boost. Op een campus die almaar groeit, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Boost biedt een plek op de campus die draait om jou. Een plek die je kan helpen de balans te bewaren, waar we geloven dat voorkomen beter is dan genezen en waar we je een extraatje gunnen. 

Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur, een fysiotherapeut en counselors vanuit Career & Counselling Services. De fysiotherapeut en counselors zijn er om jou te adviseren en kunnen je tips geven voor een gezonde, volgende stap. Aan deze adviezen zijn geen kosten verbonden. De masseur verzorgt sport- en ontspanningsmassages tegen een aantrekkelijk tarief. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Heb jij behoefte aan een boost? Loop dan gerust even binnen!

Veiligheidsmaatregelen coronavirus

  • Houd je aan de RIVM-richtlijnen.
  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Bij alle team- en contactsporten mag tijdens de activiteit de 1,5 meter afstand losgelaten worden.
  • Draag een mondkapje als je je door het gebouw verplaatst.
  • Kleed je om voordat je naar X komt.
  • Neem zo min mogelijk spullen mee.
  • Draag altijd je Campus Card of X-card bij je om aan te tonen dat je een geldig X-abonnement hebt. Dit is niet nodig als je uitsluitend Cafe X bezoekt.
  • Kom alleen op reservering naar X.
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de aanvangstijd.
  • Na afloop van je activiteit(en) ga je direct weer weg.

Lees meer

Boost staat op maandagavond in het teken van jouw mentale welbevinden. Zijn er persoonlijke problemen die ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit, of zie je dat een van je vrienden, huisgenoten of medestudenten ergens mee zit en vraag je je af hoe je hem of haar kunt helpen? Of het nou gaat om studiekeuze, vinden van balans in je studie, omgaan met stress, liefdesverdriet, studievertraging, mantelzorg, verwachtingen van anderen, carrièrevragen of zorgen om een ander, tijdens de open inloop kun je met al je vragen over dergelijke, uiteenlopende zaken binnen stappen bij één van onze counselors. Zij geven je gratis vrijblijvende adviezen en denken graag mee over mogelijke vervolgstappen. Schroom niet om langs te komen als je er behoefte aan hebt.

Voor het verdere Boost-aanbod bezoek de pagina’s van de andere specialisten:

Specialisten

Janne de Kan

Janne de Kan werkt in het psychologen team als Preventie Psycholoog. In deze (nieuwe) functie ontwikkelt en implementeert ze preventieactiviteiten die studenten ondersteunen op het gebied van mentaal welzijn. Janne heeft Gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Twente in Enschede en ze heeft ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als in een onderwijssetting. In het team van psychologen geeft ze verschillende workshops, waaronder ‘Mindful omgaan met stress’. Daarnaast is ze ook een van de counselors bij Boost.

Mary Zuiderwijk

Mary is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten bij hun studiekeuze. Ze heeft een groot aantal workshops gegeven over studiekeuze, het heroverwegen van studiemogelijkheden en het vinden van de juiste masteropleiding.

Suze-Anne van Geffen

Suze-Anne is juriste en coach/counsellor en is sinds 2006 werkzaam bij de TU Delft als studentendecaan. Haar hoofdpunten zijn de advisering m.b.t. de regelingen voor financiële ondersteuning en de begeleiding van studenten met een functiebeperking.

Olga Peters

Olga werkt jarenlang als coach in de Sector Sport. Bij de TU Delft is zij verantwoordelijk voor het uitvoeren van het topsportbeleid en geeft zij advies aan de topsporters. Zij coacht hen bij het combineren van studie en topsport en ondersteunt hen bij belemmeringen die zij hierbij tegenkomen.

Prijzen

TU Delft Student
TU Delft Medewerker
Overig
€ 0
€ 0
€ 0
Je hebt geen X-abonnement nodig.

Praktische informatie

De counselors zijn aanwezig op maandag, tussen 17:30-19:00.
Individueel, max. 1 deelnemer
Duur sessie: max 20 minuten
Vanwege het coronavirus vindt de sessie online (via Zoom) plaats.
Schrijf je in voor een sessie via deze knop:
Direct inschrijven