De counselor is één van de specialisten binnen Boost. Op een campus die almaar groeit, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Boost biedt een plek op de campus die draait om jou. Een plek die je kan helpen de balans te bewaren, waar we geloven dat voorkomen beter is dan genezen en waar we je een extraatje gunnen. 

Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur, een voedingsdeskundige, een fysiotherapeut en counselors vanuit Career & Counselling Services. De voedingsdeskundige, fysiotherapeut en counselors zijn er om jou te adviseren en kunnen je tips geven voor een gezonde, volgende stap. Aan deze adviezen zijn geen kosten verbonden. De masseur verzorgt sport- en ontspanningsmassages tegen een aantrekkelijk tarief. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Heb jij behoefte aan een boost? Loop dan gerust even binnen!

Boost staat op maandagavond in het teken van jouw mentale welbevinden. Zijn er persoonlijke problemen die ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit, of zie je dat een van je vrienden, huisgenoten of medestudenten ergens mee zit en vraag je je af hoe je hem of haar kunt helpen? Of het nou gaat om studiekeuze, vinden van balans in je studie, omgaan met stress, liefdesverdriet, studievertraging, mantelzorg, verwachtingen van anderen, carrièrevragen of zorgen om een ander, tijdens de open inloop kun je met al je vragen over dergelijke, uiteenlopende zaken binnen stappen bij één van onze counselors. Zij geven je gratis vrijblijvende adviezen en denken graag mee over mogelijke vervolgstappen. Schroom niet om langs te komen als je er behoefte aan hebt.

Voor het verdere Boost aanbod bezoek de pagina’s van de andere specialisten:

Specialisten

Margaret Welten

Margaret steunt promovendi bij het in kaart brengen en definiëren van de benodigde loopbaanstappen met betrekking tot hun loopbaan. Ze heeft veel ervaring op het gebied van HR en heeft zich later gespecialiseerd in coaching. Margaret is zelf geboren en getogen in een ander land en voelt daardoor heel goed aan welke uitdagingen werken en wonen in een internationale omgeving met zich meebrengen.

Mary Zuiderwijk

Mary is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten bij hun studiekeuze. Ze heeft een groot aantal workshops gegeven over studiekeuze, het heroverwegen van studiemogelijkheden en het vinden van de juiste masteropleiding.

Ton Valk

Ton Valk is sinds 2018 werkzaam als studentendecaan binnen de TU Delft. Hij was eerder actief op het gebied van studentenwerving en werkte als studieadviseur binnen verschillende faculteiten. Hij houdt zich nu onder andere bezig met studeren met een functiebeperking, regelingen voor financiële ondersteuning en vragen rond inschrijving.

Claire Visee

Claire is zelf afgestudeerd aan de TU Delft en weet wat het betekent om ingenieur te zijn en wat er voor nodig is om de huidige arbeidsmarkt te betreden. Naast loopbaanadviseur is zij ook onze contactpersoon voor het bedrijfsleven.

Janne de Kan

Janne de Kan werkt in het psychologen team als Preventie Psycholoog. In deze (nieuwe) functie ontwikkelt en implementeert ze preventieactiviteiten die studenten ondersteunen op het gebied van mentaal welzijn. Janne heeft Gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit Twente in Enschede en ze heeft ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als in een onderwijssetting. In het team van psychologen geeft ze verschillende workshops, waaronder ‘Mindful omgaan met stress’. Daarnaast is ze ook een van de counselors bij Boost.

Prijzen

TU Delft Student
TU Delft Medewerker
Overig
€ 0
€ 0
€ 0
Je hebt geen X-abonnement nodig.

Praktische informatie

Individueel, max. 1 deelnemer
De counsellors zijn maandag aanwezig van 17:30 tot 19:00.
De duur van een sessie staat niet vast, je kan namelijk zonder afspraak binnenlopen.
Voor meer activiteiten van Career and Counselling Services, klik op de link hieronder:
Career and Counselling Services