De Fysiotherapeut is één van de specialisten binnen Boost. Op een campus die almaar groeit, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Boost biedt een plek op de campus die draait om jou. Een plek die je kan helpen de balans te bewaren, waar we geloven dat voorkomen beter is dan genezen en waar we je een extraatje gunnen.

Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur, een voedingsdeskundige, een fysiotherapeut en  counselors vanuit Career & Counselling Services. De voedingsdeskundige, fysiotherapeut en counselors zijn er om jou te adviseren en kunnen je tips geven voor een gezonde, volgende stap. Aan deze adviezen zijn geen kosten verbonden. De masseur verzorgt sport- en ontspanningsmassages tegen een aantrekkelijk tarief. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Heb jij behoefte aan een boost? Loop dan gerust even binnen!

Op maandagavond is de fysiotherapeut aanwezig bij Boost. De fysiotherapeut biedt geen behandelingen aan, maar geeft advies hoe je op een verantwoorde manier met je lichaam om kunt gaan. Hij zal je meegeven hoe je lichamelijke klachten kunt voorkomen. Goede voorlichting zorgt ervoor dat je de kans op blessures verkleint. Ook kun je bij de fysiotherapeut terecht voor advies over bestaande fysieke klachten. Hij of zij zal je kunnen adviseren over een passend vervolgtraject. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Voor meer aanbod van Boost, bezoek de pagina’s van de andere specialisten:

Woensdag: Voedings-deskundige

Donderdag: Masseur

Specialist

Rutger van Hulsen

Rutger van Hulsen heeft de opleiding tot fysiotherapeut Bsc gevolgd en is momenteel bezig met een master in Sportfysiotherapie. Zelf is hij actief in rugby, wielrennen en Crossfit. Hij is sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut bij Fys Optima Delft. Op maandagavond is hij aanwezig in Boost.

Prijs

TU Delft Student
TU Delft Medewerker
Overig
€ 0
€ 0
€ 0
Je hebt een geldig X-abonnement nodig.

Praktische informatie

Individueel, max. 1 deelnemer
Een sessie duurt max. 15 minuten
De fysiotherapeut is aanwezig op maandagen tussen 17:30 en 21:30. Tussen 17:30 en 19:30 is het vrije inloop en kun je langslopen voor een (korte) vraag. Tussen 19:30 en 21:30 kun je afspraken maken. Je kunt een tijdslot reserveren via deze knop:
Direct inschrijven