Golf is een balsport die je speelt met golfclubs en een golfbal. Het doel van golf is om met zo min mogelijk slagen de golfbal in de hole te krijgen. Een golfbaan bestaat meestal uit 9 of 18 holes en niet één hole is identiek. Elke hole begint bij de afslagplaats, ook wel de tee genoemd. Vanaf deze plaats sla je de bal richting de fairway, veelal het midden van de baan. Vanaf de fairway probeer je de bal op de green te slaan, dit is de plaats waar de hole zich bevind. Als je eenmaal op de green bent aangekomen, dan is het een kwestie van putten of chippen om de bal in de hole te krijgen. 

Tijdens de beginnerscursus Golf leer je de basistechnieken van de golfsport, zoals putten, chippen en de natuurlijk de swing. De lessen worden gegeven op het professionele golfparcours van Golfbaan Delfland, waar je les krijgt van een PGA-gekwalificeerd golfprofessional.

Rooster & inschrijven

Docent

Jeroen Korf

Jeroen volgde de opleiding Technische Bestuurskunde aan TU Delft, die hij in 2001 afrondde. Hij vervolledigde zijn opleiding tot PGA teaching professional in 2009. Sinds 2008 is hij actief als golfleraar bij golfbaan Delfland.

www.jkgolfpro.com