Wat is er nou leuker dan verrast worden? Het uur van het onverwachte draait om verrassing. Je weet voordat de activiteit begint nooit wat je gaat doen. Dat houdt het spannend! Wat wel vaststaat? Speelsheid en plezier staan altijd centraal.

Alle activiteiten van Het onverwachte uur hebben één ding gemeen: ze zijn van tevoren niet bekend. Om de verrassing niet te veel verpesten, gaan we niet te veel verklappen. Toch willen we een klein tipje van de sluier oplichten. We spelen een grote mix aan spellen zoals trefbal en apenkooi. Typische activiteiten die lekker eenvoudig zijn, waar iedereen aan mee kan doen en waar je je overtollige energie kwijt kan raken. Kom langs en laat je verrassen!

Rooster & inschrijven

Docenten

Annu Koskela

Annu heeft een achtergrond in Aerobic Gymnastics als atlete, coach en jurylid in de Finse Gymnastiek Federatie. In 2018 studeerde ze af aan het NASM (=National Academy of Sports Medicine) trainingsprogramma als gecertificeerd Personal trainer. Ze werkte in een Boutique gym in Amsterdam waar ze HIIT-lessen gaf en krachtgerichte trainingen gaf. Als docent is ze motiverend en energiek. De focus op The Big Unknown is om een veelzijdige selectie van verschillende sporten aan te bieden en vooral om plezier te hebben! Het doel is om te springen naar het onbekende; om uit onze comfortzone te komen door elke week iets nieuws te proberen.

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur
Makkelijk zittende sportkleding en indoor sportschoenen