Wat is er nou leuker dan verrast worden? Het uur van het onverwachte draait om verrassing. Je weet voordat de activiteit begint nooit wat je gaat doen. Dat houdt het spannend! Wat wel vaststaat? Speelsheid en plezier staan altijd centraal.

Alle activiteiten van Het onverwachte uur hebben één ding gemeen: ze zijn van tevoren niet bekend. Om de verrassing niet te veel verpesten, gaan we niet te veel verklappen. Toch willen we een klein tipje van de sluier oplichten. We spelen een grote mix aan spellen zoals trefbal en apenkooi. Typische activiteiten die lekker eenvoudig zijn, waar iedereen aan mee kan doen en waar je je overtollige energie kwijt kan raken. Kom langs en laat je verrassen!

Rooster & inschrijven

Docenten

Giulia Ricci

Giulia Ricci doet haar master Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Ze sport al sinds ze een klein kind was en haar nieuwsgierigheid heeft haar ertoe gedreven om veel verschillende sporten te proberen. Afgezien van een beetje Italiaanse gekte in haar karakter, is ze positief, nieuwsgierig en vastberaden.

De focus in haar lessen zal vooral liggen op plezier maken en ontsnappen aan de realiteit door nieuwe sporten te leren en jezelf uit te dagen.

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur
Makkelijk zittende sportkleding en indoor sportschoenen
/* */