De dansstijl House Dance is ontstaan in de jaren tachtig en wordt uitgevoerd op house muziek. House Dance kun je vooral herkennen aan de vele energieke danspassen en het snelle voetenwerk. House Dance vindt zijn oorsprong in clubs in Chicago en New York en is gevormd door diverse culturele dansstijlen: Afrikaanse dans, Latin dans, tapdance, jazz, hiphop, breakdance en martial arts. House Dance nodigt vooral uit om vrijuit te bewegen, jezelf te verliezen in de muziek en dat te uiten in je dans. Het is een dansstijl die barst van lef en freestyle is een belangrijk onderdeel van de lessen.

Tijdens het ticketuur House Dance leer je basis ‘steps’, de verschillende variaties en hoe je deze goed uitvoert. Deze passen worden uiteindelijk verwerkt in verschillende choreografieën, aangepast op het niveau.

Rooster & inschrijven

Docent

Noëlle Vosman

Noëlle Vosman is afgestudeerd aan de dansacademie van Lucia Marthas. Na haar sstudie is zij zich haan focussen op de dansstijl house. House dans betekent voor haar vrijheid, connectie en unity. Naast de muziek die een grote rol speelt in de stijl is community enorm belangrijk. Een community om te delen, van elkaar te leren en elkaar aan te moedigen in het leerproces. Zo is zij samen met vrienden uit Rotterdam een community aan het bouwen, HouseJamRotterdam, een platform waar iedereen welkom is om de passie van house te delen, te leren en uit te wisselen. 
In haar lessen zal zij voornamelijk de focus leggen op gevoel. House is a feeling en de steps komen daarna. Het delen van haar passie voor de stijl, muziek en cultuur is iets wat zij met veel liefde doet. Come and get a feel!
 

/* */