Wil jij graag een vechtsport beoefenen maar weet je niet goed waar te beginnen? Doe mee met MartialFit, maak je hoofd even leeg en vergroot je zelfvertrouwen.

MartialFit is een overkoepelend vechtkunst waarbij Taekwondo, boksen en kickboksen samenkomen. Wekelijks staat je een leerzame en actieve les te wachten waarbij je constant in beweging bent door middel van het gebruik van vechttechnieken met de vuisten en voeten. Elke les is weer anders en uitdagend op zijn manier. Het is de perfecte sport voor mensen die geïnteresseerd zijn in vechtsport, maar niet zo goed weten waar te beginnen. Het is een geweldige manier om je zelfvertrouwen te vergroten en je hoofd leeg te maken.

Samen met elf andere deelnemers zal je bezig zijn met het verscherpen van vechttechnieken op een interactieve wijze in groepsvorm of in tweetallen. Je docent kijkt nauwlettend mee en staat altijd klaar om je iets extra’s uit te leggen. Je traint op conditie en kracht, en het verbeteren van jouw lenigheid. Er zal rekening gehouden worden met jouw niveau, dus ongeacht je ervaring in vechtsport ben je van harte welkom om een les MartialFit bij te wonen!

Rooster & inschrijven

Docent

Marwan Laaraj

Marwan begon met het beoefenen van Taekwondo toen hij zeven jaar oud was. Hij is meervoudig winnaar op verschillende Nederlandse Taekwondo Kampioenschappen. Later breidde hij zijn Martial Arts uit naar boksen en kickboksen. Hij geeft regelmatig les in MartialFit. Naast het lesgeven in groepsvorm was hij door de jaren heen ook actief als personal trainer. Zijn lessen zijn een veilige ruimte waar iedereen, ongeacht ervaring, kan genieten van MartialFit-actie. De focus ligt op jou en je voortgang. Motivatie en actie tot de max!