De masseur is één van de specialisten binnen Boost. Massages zorgen voor een betere balans in het dagelijks leven. Er zijn verschillende typen massages voor verschillende delen van je lichaam, dus boek vooral een afspraak als je last hebt van een specifieke plek of behoefte hebt aan algehele ontspanning.

Op een dynamische campus met studenten en medewerkers met veel ambities, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Bij Boost draait het om jou! Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen en Boost kan je helpen de balans te bewaren. Heb jij behoefte aan een mentale en/of fysieke Boost? Maak een afspraak met een van onze deskundigen. Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur en een fysiotherapeut voor een fysieke boost en counselors van Career & Counselling Services (C&CS) voor je mentale welbevinden. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

 

Veiligheidsmaatregelen coronavirus:

  • Houd je aan de RIVM-richtlijnen en de richtlijnen van de TU Delft.
  • Binnen bij X geldt een coronatoegangsbewijs. Dit geldt ook voor tennissen in de ballonhal.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Tijdens sport- of cultuuractiviteiten mag de 1,5 meter afstand losgelaten worden.
  • Draag een mondkapje als je je binnen in het gebouw verplaatst. Dit hoeft niet tijdens het beoefenen van sport- of cultuuractiviteiten.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen.
  • Goede hygiëne blijft belangrijk.
  • Draag je Campus Card of X-card bij je als je deelneemt aan activiteiten binnen je X-abonnement.

Lees meer

Op donderdag kun je bij de masseur kiezen uit twee soorten massages: sport- en ontspanningsmassages. Een sportmassage voorafgaand aan het sporten, in combinatie met een goede warming-up, zorgt voor de juiste spieractiviteit. Hierdoor heb je minder kans op blessures en stramme, pijnlijke spieren na afloop. Een sportmassage na afloop van een work-out zorgt ervoor dat vermoeidheidsverschijnselen en spierspanning verminderen. Een ontspanningsmassage helpt je om even tot jezelf te komen. Hierdoor komen zowel je lichaam als geest helemaal tot rust. Ervaar het zelf en boek een massage!

Specialisten

Yann Le Nouen

Yann heeft de opleiding Sport Massage gevolgd en is daarnaast recent opgeleid tot geaccrediteerd- massagetherapeut. In 2012 is hij een eigen praktijk begonnen: Nature Balance Massage, met momenteel drie praktijken in Delft en Den Haag. Sinds 2018 geeft hij ook via het Sport Medisch Centrum massages aan professionele beachvolleybal speelsters.

Prijs

Sportmassage/ontspanningsmassage (25 min)

Student: €21

Medewerker €36,50

Overig: €42

*Je hoeft niet in bezit te zijn van een X-abonnement.

 

Praktische informatie

De masseur in aanwezig op donderdag, van 12:00-14:00.
Individueel, max. 1 deelnemer

Duur sessie: 25 minuten

Boek een sessie via deze knop:

Direct inschrijven