De masseur is één van de specialisten binnen Boost. Massages zorgen voor een betere balans in het dagelijks leven. Er zijn verschillende typen massages voor verschillende delen van je lichaam, dus boek vooral een afspraak als je last hebt van een specifieke plek of behoefte hebt aan algehele ontspanning.

Op een dynamische campus met studenten en medewerkers met veel ambities, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Bij Boost draait het om jou! Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen en Boost kan je helpen de balans te bewaren. Heb jij behoefte aan een mentale en/of fysieke Boost? Maak een afspraak met een van onze deskundigen. Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur en een fysiotherapeut voor een fysieke boost en counselors van Career & Counselling Services (C&CS) voor je mentale welbevinden. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

 

Op maandag (met Yann) en woensdag (met Roos) kun je bij onze masseuses kiezen uit twee soorten massages: sport- en ontspanningsmassages. Een sportmassage voorafgaand aan het sporten, in combinatie met een goede warming-up, zorgt voor de juiste spieractiviteit. Hierdoor heb je minder kans op blessures en stramme, pijnlijke spieren na afloop. Een sportmassage na afloop van een work-out zorgt ervoor dat vermoeidheidsverschijnselen en spierspanning verminderen. Een ontspanningsmassage helpt je om even tot jezelf te komen. Hierdoor komen zowel je lichaam als geest helemaal tot rust. Ervaar het zelf en boek een massage!

Rooster & inschrijven 25 min Massage

Rooster & inschrijven 50 min Massage

Specialisten

Yann Le Nouen

Yann heeft de opleiding Sport Massage gevolgd en is daarnaast recent opgeleid tot geaccrediteerd- massagetherapeut. In 2012 is hij een eigen praktijk begonnen: Nature Balance Massage, met momenteel drie praktijken in Delft en Den Haag. Sinds 2018 geeft hij ook via het Sport Medisch Centrum massages aan professionele beachvolleybal speelsters.

Roos van Paridon

Roos werkt sinds kort bij Nature Balance massage. Zij heeft in 2019 de opleiding Wellness Masseur gevolgd en is daarna aan de slag gegaan bij een massage praktijk. Hier heeft zij veel ervaring op kunnen doen en heeft ze zich kunnen ontwikkelen in het geven van sportmassages.

 

Prijs

Sportmassage/ontspanningsmassage (25 min)
Student: €21
Medewerker & overig: €42

Sportmassage/ontspanningsmassage (50 min) 
Student: €35
Medewerker & overig: €55

*Je hoeft niet in bezit te zijn van een X-abonnement.

 

Praktische informatie

De masseur is aanwezig tussen 17:15 en 20:15. Yann masseert op maandag, en Roos masseert op woensdag.

Individueel, max. 1 deelnemer

Duur sessie: 25 of 50 minuten

Boek een sessie via deze knop:

Direct inschrijven