De Nederlandse taal is uitdagend om te leren! Voor alle internationale studenten die graag beter Nederlands willen spreken, organiseert X een Dutch Language Café. Wil jij jouw internationale vrienden ondersteunen met het leren van onze taal of nieuwe mensen leren kennen? Kom dan gezellig mee en help je vrienden op een leuke, interactieve en relaxte manier de Nederlandse taal eigen te maken.

Tandem Delft organiseert al jarenlang Language Cafés om de internationale studenten te helpen met hun Nederlands. Tijdens het maandelijkse taal café word je uitgenodigd om in een laagdrempelige setting internationale studenten te helpen hun Nederlandse taal beter te krijgen. Middels interactieve spelvormen zullen zij hun woordenschat en grammatica verbeteren!

Rooster & inschrijven

Docent

Tandem Delft

Tandem Delft is een commissie met vrijwilligers van AEGEE-Delft en DISS, bij elkaar gebracht door een gedeelde interesse in taal en cultuur. In het verleden hebben we taalcafés georganiseerd om internationale studenten vertrouwd te maken met de Nederlandse taal. Daarnaast organiseren we jaarlijks een taalfestival met verschillende activiteiten, zoals een workshop gebarentaal en recepten koken in een onbekende taal. De focus van het taalcafé is om op een ontspannen manier van elkaar te leren, zodat leren leuk wordt.