Maak kennis met alle performers van de TU Delft community tijdens het event Open Podium. Meld je aan om op te treden of voeg je bij het publiek om te ontdekken wat Delft te bieden heeft!

Elke 4e vrijdag van de maand, van 20:30 - 22:30, krijgen studenten de kans om het podium te betreden tijdens het Open Podium evenement in Cafe X. Deze avond staat open voor alle optredens. Zing een lied, draag een gedicht voor, doe een dans, laat ons je beste drag-show zien, maak ons aan het lachen met stand-up comedy. We willen het allemaal zien en horen, zolang je het in 10 minuten of minder kunt uitvoeren en je het met 1 tot 4 personen kunt doen. Houd je aan het thema, of ga je eigen gang - alles kan!

Wil je meedoen met het publiek? Gezellig, het is gratis!

Volgende edities:

29 september
27 oktober
24 november
29 december
26 januari
23 februari
29 maart
26 april
24 mei
28 juni

Rooster & inschrijven

Wil je optreden? Schrijf je in via het inschrijfblad.

WhatsApp groep

Als je op de hoogte wilt blijven van muziek-evenementen bij X, hebben we een Open Mic Whatsapp Community groep waar je lid van kunt worden:

Regels:

  • Je mag alles uitvoeren wat je wilt. Zing een lied, lees een gedicht, speel een liedje, doe wat stand-up comedy. We willen het allemaal! We horen graag je eigen creaties, maar covers zijn ook toegestaan.
  • Wij zorgen voor 2 microfoon, een digitale piano, een basis drumstel (kick, snare, hi-hat), cagon, gitaarversterker en basversterker. Breng je eigen instrumenten mee of leen er een van de hosts op het ontmoetingspunt. Uitbreiding van het drumstel is niet toegestaan.
  • Niet meer dan 4 personen per optreden. Het podium is erg klein. Houd hier rekening mee bij het plannen van je optreden.
  • Performers krijgen 10 minuten podiumtijd incl. opzetten, introducties, stemmen, in de zone komen. Dit geeft iedereen ruimte voor ongeveer 2 nummers en wat achtergrondinformatie over jezelf en je optreden.
  • De volgorde van optredens wordt op de avond zelf bepaald. Performers worden verwacht voor het begin van het evenement aanwezig te zijn om hun tijdslot in ontvangst te nemen. Wij (en je collega-performers) stellen het op prijs als je blijft om te kijken en elkaar te steunen.
  • Publiek kan gratis aanschuiven, maar vol = vol.