Padel is overgewaaid uit Spanje, waar het inmiddels al groter is dan tennis zelf, en na voetbal de meest beoefende sport van het land! Padel is een combinatie van tennis en squash. Je speelt twee tegen twee op een baan met vier glazen wanden. De techniek is eenvoudig en dat maakt het een laagdrempelige sport. Na 5 minuten oefenen kun je vaak al rally’s spelen. Daarnaast is padel een erg spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie en er kan tactisch gespeeld worden!

Deze cursus is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met Padel en nog geen of zeer weinig ervaring heeft. Tijdens de 7-weekse beginnerscursus zullen de basics van padel behandeld worden. Tijdens de lessen krijg je uitleg over de spelregels en de verschillende technieken onder begeleiding van een professionele trainer van Padelcity.

Rooster & inschrijven

Deze cursus is geschikt voor iedereen die al een enige ervaring heeft met Padel of al een tennisachtergrond heeft. Tijdens de 7-weekse lichtgevorderden cursus wordt verder gewerkt aan de basis technieken. Daarnaast is er ruim aandacht voor verschillende spelsituaties en taktiek onder begeleiding van een professionele trainer van Padelcity.

Rooster & inschrijven

Docent