Salsation is dé nieuwe Latin dansworkout. De les is anders dan op dans geïnspireerde lessen zoals Zumba, want het combineert functionele training (waarin je traint met je lichaamsgewicht) en vernieuwde Latin dansbewegingen. Salsation - de naam zegt het al - is een samenvoeging van Salsa en ‘sensation’. Als je het eenmaal hebt ervaren, weet je dat het een ware sensatie is om aan dit muzikale en expressieve dansfitnessprogramma deel te nemen!

De les begint met een warming-up die erop is gericht je bewegingsbereik, lichaamsbewustzijn en muzikaliteit te verbeteren. Je combineert isolaties en choreografieën met dynamische bewegingen. Isolaties, bekend uit de danswereld, zijn oefeningen waarin je specifieke lichaamsdelen geïsoleerd gebruikt. Door de combinatie met de dynamische bewegingen, bereid je je lichaam en geest voor op de rest van les.

Eenmaal warm, leer je verschillende choreografieën op onder andere Latin, Dancehall, Afrikaanse en Popmuziek dansen. Je voelt de muziek door je hele lichaam en worden meegesleept in de emoties van de zanger(es).

De les eindigt in een cooling down met stretchoefeningen.

Rooster & inschrijven

Docent

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur
Draag comfortabele kleding waarin je je vrij kunt bewegen.