STRONG Nation™, voorheen bekend als Strong by Zumba, is een high-intensity intervaltraining (HIIT) waarbij je krachtoefeningen, cardio en plyometrische bewegingen uitvoert op muziek uit alle windstreken. STRONG Nation™ is stoer, maar plezier staat voorop. Het verschil met een reguliere HIIT is dat de muziek centraal staat en je motiveert om door te gaan, wanneer je normaliter zou opgeven.

Veiligheidsmaatregelen
Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, vragen we je te houden aan de volgende voorwaarden:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Blijf thuis als je tot de risicogroep behoort of een van de volgende klachten hebt: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Blijf ook thuis als een van je huisgenoten koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheid heeft.
  • Om hygiëneredenen vragen wij je om je handen regelmatig te wassen met water en zeep of om alcoholgel te gebruiken. Bij X kun je gebruik maken van de desinfectiepompen bij de ingang. Hoest en nies in je ellenboog, niet in je handen. Schud geen handen.
  • Kleedkamers en douches zijn nog gesloten. Kom je sporten, zorg dan dat je al omgekleed bent voordat je naar X komt. Toiletten in de entreehal zijn wel beschikbaar.
  • Neem je eigen materiaal en/of instrumentarium mee en vul thuis alvast je waterfles. Je kunt in verband met hygiënemaatregelen geen materialen en instrumenten van X lenen. Vast materiaal dat in de ruimtes aanwezig is, zoals de piano in een muziekstudio, mag je wel gebruiken.
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de aanvangstijd van je activiteit naar X.
  • Na afloop van je geplande activiteit(en) ga je direct weer weg.
  • Wanneer je voor een activiteit naar X komt, dan dien je altijd vooraf te reserveren. Cafe X is wel vrij toegankelijk met een maximum van 50 bezoekers.
  • Gebruik van een (grote) handdoek is verplicht bij deelname aan ticketuren en indien je de Fitness bezoekt. Zonder handdoek kun je niet deelnemen.

We vertrouwen erop dat iedereen zich kan vinden in bovengenoemde voorwaarden. Alleen dan kunnen we op dit moment in de 1,5 meter-samenleving veilig en verantwoord met elkaar gebruik maken van de faciliteiten bij X.

Tijdens het ticketuur komen verschillende explosieve oefeningen aan bod, zoals burpees, squats, kicks en boksoefeningen. Deze oefeningen dragen bij aan een verbetering van je cardiovasculaire uithoudingsvermogen, het verbranden van vet en het verstevigen van meerdere spiergroepen.

Rooster & inschrijven

Docent

Sharmayne Sanderse

Sharmayne heeft in de periode van 2009-2015 een groot aantal sport instructeurs certificaten behaald voor onder andere Zumba, Bokwa en Piloxing. Daarnaast is ze werkzaam als sportinstructrice bij verschillende (sport)scholen en evenementen en eigenaresse van haar eigen bedrijf. Sharmayne heeft een interesse voor sporten met kinderen, ze gaf al les op basisscholen en doet nu de lerarenopleiding aan de Thomas Moore Hogeschool in Rotterdam.

www.shasasport.nl

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur
Elke les duurt  60 minuten

Trek sportkleding aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen. Neem een handdoek en een flesje water mee.

Volg je het ticketuur online vanuit huis: pak je dumbbells erbij of gebruik gevulde waterflesjes als gewichten.

Online: leg een (yoga)mat of handdoek klaar.