De survivalrunsport is een duursport waarbij je hardlopend door natuurlijk terrein steeds geconfronteerd wordt met uitdagende hindernissen. De hindernissen bestaan uit touwen, houten balken, muren, netten en soms ook water. Hiermee zoek je gegarandeerd je fysieke en mentale grenzen op!

Survivalrunvereniging Studenten Buitensport Vereniging (S.B.V.) Slopend verzorgt in samenwerking met X de survivalruntrainingen. Je kunt alleen survivalruntrainingen volgen via deze vereniging. Elke training start met een warming-up en focust zich erna op conditietraining en/of hindernistraining. Over het algemeen worden de trainingen afgesloten met een eindspel, een 'krachtblokje' of nog een aantal hindernissen. 

In de survivalrunsport train je je hele lichaam en bouw je zowel kracht als conditie op. Het is een blessuregevoelige sport, daarom train je altijd onder begeleiding van ervaren leden van de vereniging.

Naast de survivalrunsport biedt Slopend ook andere activiteiten: sportieve uitjes, borrels, barbecue-etentjes en backpack trips.

Vereniging

Prijs

Je hebt een geldig X-jaarabonnement en verenigingslidmaatschap nodig om mee te doen.

X-abonnement

Praktische informatie

Alle niveaus
Besloten training
Je hebt een lidmaatschap van de vereniging nodig.
Draag kleding en schoenen die vies mogen worden. Een lange broek en schoenen met profiel zijn aan te raden.