De survivalrunsport is een duursport waarbij hardlopen door natuurlijk terrein gecombineerd wordt met hindernissen. De hindernissen bestaan uit touwen, houten balken, muren, netten en soms ook water. Het doel is om eerst basistechnieken onder de knie krijgen en daarna je fysieke en mentale grenzen op te zoeken. 

Veiligheidsmaatregelen
Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, vragen we je te houden aan de volgende voorwaarden:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Blijf thuis als je tot de risicogroep behoort of een van de volgende klachten hebt: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Blijf ook thuis als een van je huisgenoten koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheid heeft.
  • Om hygiĆ«neredenen vragen wij je om je handen regelmatig te wassen met water en zeep of om alcoholgel te gebruiken. Bij X kun je gebruik maken van de desinfectiepompen bij de ingang. Hoest en nies in je ellenboog, niet in je handen. Schud geen handen.
  • Kleedkamers en douches zijn nog gesloten. Kom je sporten, zorg dan dat je al omgekleed bent voordat je naar X komt. Toiletten in de entreehal zijn wel beschikbaar.
  • Neem je eigen materiaal en/of instrumentarium mee en vul thuis alvast je waterfles. Je kunt in verband met hygiĆ«nemaatregelen geen materialen en instrumenten van X lenen. Vast materiaal dat in de ruimtes aanwezig is, zoals de piano in een muziekstudio, mag je wel gebruiken.
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de aanvangstijd van je activiteit naar X.
  • Na afloop van je geplande activiteit(en) ga je direct weer weg.
  • Wanneer je voor een activiteit naar X komt, dan dien je altijd vooraf te reserveren. Cafe X is wel vrij toegankelijk met een maximum van 50 bezoekers.
  • Gebruik van een (grote) handdoek is verplicht bij deelname aan ticketuren en indien je de Fitness bezoekt. Zonder handdoek kun je niet deelnemen.

We vertrouwen erop dat iedereen zich kan vinden in bovengenoemde voorwaarden. Alleen dan kunnen we op dit moment in de 1,5 meter-samenleving veilig en verantwoord met elkaar gebruik maken van de faciliteiten bij X.

Survivalrunvereniging Studenten Buitensport Vereniging (S.B.V.) Slopend verzorgt in samenwerking met X de survivalruntrainingen. Je kunt alleen survivalruntrainingen volgen via deze vereniging. Elke training start met een warming-up en focust zich erna op conditietraining en/of hindernistraining. Over het algemeen worden de trainingen afgesloten met een eindspel, een 'krachtblokje' of nog een aantal hindernissen. 

In de survivalrunsport train je je hele lichaam en bouw je zowel kracht als conditie op. Het is een blessuregevoelige sport, daarom train je altijd onder begeleiding van ervaren leden van de vereniging.

Naast de survivalrunsport biedt Slopend ook andere activiteiten: sportieve uitjes, borrels, barbecue-etentjes en backpack trips.

Vereniging

Prijs

Je hebt een geldig X-jaarabonnement en verenigingslidmaatschap nodig om mee te doen.

X-abonnement

Praktische informatie

Alle niveaus
Besloten training
Je hebt een lidmaatschap van de vereniging nodig.
Draag kleding en schoenen die vies mogen worden. Een lange broek en schoenen met profiel zijn aan te raden.