Kunst blijft evolueren en brengt tal van nieuwe artistieke bewegingen op gang. Kunstenaars die zich willen onderscheiden, zoeken naar onconventionele media die hun esthetische principes uitdrukken. Je gebruikt bijvoorbeeld papier, stof, krantenknipsels en decoraties en bewerkt deze met bijvoorbeeld verf. Wil jij ook verschillende materialen en technieken combineren om daarmee een uniek kunstwerk te creëren? Meld je aan voor de cursus Teken & Schilderen: Materiaal Mix! 

Tijdens de cursus maak je een schilderij door gebruik te maken van diverse materialen die jou aanspreken. Verschillende stoffen, wol en garen worden geleverd bij de cursus om zo een aanzet te bieden tot het gebruik van diverse materialen. Je kan zelf ook materialen meenemen die voor jou een speciale betekenis hebben, zoals bijvoorbeeld foto’s, brieven of krantenknipsels. Samen met de docent bekijk je hoe je het beste deze verschillende materialen en structuren tot een geheel kunt brengen. Hiermee ontwerp je een kunstwerk dat uniek is en een weergave vormt van wie je bent.

Rooster & inschrijven

Docent

Amber Grothe

Amber is een Nederlandse sociaal ondernemer en professioneel kunstenaar. Ze heeft een bachelordiploma in Fine Arts en een masterdiploma in Holistic Science. Ze is een sprankelende, liefdevolle, energieke, kleurrijke levenskunstenaar en ongelooflijk gepassioneerd over het creëren van kunst, het geven van ruimte aan creatieve energie en alternatief onderwijs. Als docente is zij in staat om in te spelen op de unieke behoeften van een groep en hen te begeleiden in het ontsluiten van hun eigen diepe creatieve potentieel.
www.ambergrothe.nl

/* */