De ukelele is een snaarinstrument dat de afgelopen jaren wereldwijd erg populair is geworden. Dit instrument is het kleine broertje van de akoestische gitaar en kan op een soortgelijke manier worden bespeeld. Het is vrij eenvoudig om de ukelele te leren spelen, er zijn geen uren van oefenen voor nodig. 

De privécursus is voor iedereen geschikt, ongeacht of je beginnende of (ver)gevorderde gitarist bent. Je hebt de ruimte om je eigen leertempo te volgen en te onderzoeken waar jouw uitdagingen liggen. De inhoud van de cursus wordt aangepast op jouw niveau en leerdoelen. De focus kan bijvoorbeeld liggen op het verbeteren van je ritme, je techniek, improvisatie of het spelen van bepaalde arrangementen of nummers. Met behulp van verschillende oefeningen, begeleidende muziek en ander materiaal ga je aan de slag om je leerdoelen te bereiken. 

Rooster & inschrijven

Docent

Boris Mogilevski

Boris behaalde zijn Master of Music in Jazz gitaar aan Codarts in Rotterdam. Tegenwoordig is hij docent akoestische gitaar en ukelele bij X en geeft hij privé en online lessen bij andere organisaties. Boris speelt daarnaast in meerdere bands waarmee hij de hele wereld over toert.

www.borismogilevski.com

/* */