[Wegens technisch onderhoud zijn de VR-boots tijdelijk niet beschikbaar]

Je kunt VR-games spelen in het ACTlab. Het ACTlab staat voor Arts, Crafts en Technology lab. Hier kun je experimenteren, ontwerpen en je designs omzetten in iets tastbaars. Het lab brengt mensen uit verschillende disciplines bij elkaar, zoals ambachtslieden, kunstenaars, designers en wetenschappers. Je kunt niet alleen VR-games spelen, maar ook zelfstandig werken tijdens het Open Lab, deelnemen aan projecten, cursussen volgen of community-avonden bezoeken.

Bij Virtual Reality (VR) gaming draag je tijdens het spelen van het spel een speciale bril waarmee je de virtuele omgeving waarneemt door te zien en te horen. Hierdoor heb je het gevoel dat je je écht in de wereld van de game bevindt. Je kunt handelingen uitvoeren en de virtuele wereld manipuleren. Het is de verwachting dat het in de toekomst zelfs mogelijk is om in de virtuele omgeving te kunnen voelen en ruiken. In de Playground vind je twee VR-booths, welke gebruikt kunnen worden om de nieuwste VR-games te spelen. 

Reserveer een VR-Booth
Om gebruik te kunnen maken van een VR-booth is vooraf reserveren verplicht. Klik op de knop ‘Reserveer’ om een van de twee VR-booths te reserveren. Er mag maximaal 1 persoon in een booth.

Momenteel zijn de VR-Booths niet beschikbaar i.v.m een stroomstoring in de Booths.

Prijzen

Je hebt een X-abonnement nodig om een VR Booth te kunnen reserveren.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus

Vooraf reserveren is verplicht

 
/* */