De voedingsdeskundige is een van de specialisten binnen Boost. Op een campus die almaar groeit, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Boost biedt een plek op de campus die draait om jou. Een plek die je kan helpen de balans te bewaren, waar we geloven dat voorkomen beter is dan genezen en waar we je een extraatje gunnen.

Bij Boost heb je in een laagdrempelige setting toegang tot deskundigen op verschillende vlakken: een masseur, een voedingsdeskundige, een fysiotherapeut en  counselors vanuit Career & Counselling Services. De voedingsdeskundige, fysiotherapeut en counselors zijn er om jou te adviseren en kunnen je tips geven voor een gezonde, volgende stap. Aan deze adviezen zijn geen kosten verbonden. De masseur verzorgt sport- en ontspanningsmassages tegen een aantrekkelijk tarief. Onze deskundigen werken samen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Heb jij behoefte aan een boost? Loop dan gerust even binnen!

Voor voedingsadvies kun je op dinsdagavond terecht bij Boost. Goede voeding is essentieel om gezond te blijven, en als gevolg daarvan om lekker in je vel te zitten. Wil je wat gewicht kwijt, juist iets aankomen of advies over hoe je jezelf een gezonder voedingspatroon kunt aanmeten? Of wil je meer informatie over de combinatie van voeding en sport? Onze voedingsdeskundige staat voor je klaar. Kom daarom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies.

Specialist

Tamara Weermeijer-Patist

Tamara is in 2013 afgestudeerd als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Als gediplomeerd voedingsdeskundige, gewichtsconsulent én gezinscoach geeft ze sinds 2013 in haar eigen praktijk in Delft voedingsadvies aan volwassenen en kinderen. Ook werkt ze als voedingsdeskundige bij Boost.

Website

Prijs

TU Delft Student
TU Delft Medewerker
Overig
€ 0
€ 0
€ 0
Je hebt een geldig X-abonnement nodig.

Praktische informatie

Individueel, max. 1 deelnemer

De duur van een sessie staat niet vast

De voedingsdeskundige is aanwezig op dinsdagen tussen 17:30 en 21:30. Tussen 17:30 en 19:30 is het vrije inloop en kun je langslopen voor een (korte) vraag. Tussen 19:30 en 21:30 kun je afspraken maken van max.15 minuten. 
Je kunt een tijdslot reserveren bij ons Meeting Point.