De TU Delft wil haar medewerkers en studenten graag ondersteunen bij hun voornemen om te stoppen met roken. Naast de opties om begeleiding via eigen zorgverzekering aan te vragen, kun je deelnemen aan groepssessies (nu online en later ook op de campus). 

De cursus “we stoppen” bestaat uit een reeks van drie online bijeenkomsten van een uur. Tijdens deze sessies, waarin de deelnemers worden begeleid door een deskundige coach vanuit het Health Coach Programma, ligt de nadruk op het elkaar motiveren en steunen bij het stoppen met roken en vooral het volhouden.

In deze cursus zullen we de focus leggen op ‘duurzaam stoppen’. We gaan niet focussen op hoe slecht roken voor je is, want dat is geen nieuwe informatie. Waar we het wel over gaan hebben is hoe je gewoonten kunt opbouwen die je ondersteunen bij het stoppen, om het jezelf zo makkelijker te maken. Je gaat in deze cursus meedoen aan 3 groepsworkshops met gelijkgestemden, dus er zal veel ruimte zijn om ervaringen met elkaar te delen en te leren van elkaar. De cursus in Engelstalig.

Hieronder staan de data aangegeven:

  • 9 juli, 12:45 - 13:45
  • 6 augustus, 12:45 - 13:45
  • 17 september, 12:45 13:45

Afhankelijk van de belangstelling kunnen meer groepen worden gestart. Schrijf je nu in en klik hier. Spoor ook je rookmaatje(s) aan om mee te doen!

Aanmeldingsformulier - Rookvrije Cursus

Registration Rookvrije campus

Registration Rookvrije campus
Data:
• 9 July, 12:45 to 13:45
• 6 August, 12:45 to 13:45
• 17 September, 12:45 to 13:45

Docenten

Klaas Wijdenes

Wouter van den Heuvel