Yogalates is een combinatie van yoga en pilates, waar je op een laagdrempelige manier kennismaakt met beide disciplines. Met behulp van eenvoudige oefeningen ontwikkel je je kracht, flexibiliteit en stabiliteit wat bijdraagt aan een goede houding en verhoging van je lichaamsbewustzijn.

Met popklassiekers van vroeger en hits van vandaag op de achtergrond doe je yoga- en pilatesoefeningen voor je hele lichaam waarbij inspanning en ontspanning centraal staan. Er wordt veel aandacht besteed aan het versterken van je buik- en rugspieren en het losmaken van je rug. Je arm- en beenspieren worden echter niet vergeten. Dit ticketuur is uitermate geschikt voor beginners, maar is ook populair bij mensen die ervaring hebben met yoga. Na afloop van de les voel je je uitgerust en sterker.

Rooster & Inschrijving

Docent

Shamangi Kooistra

Shamangi is al vanaf 1996 werkzaam als fitness instructrice bij een sportschool. In 1999 rondde ze haar Aerobics Fitness Nederland opleiding af en volgde tegelijkertijd een opleiding tot Body Power instructeur. Tussen 2004 en 2015 rondde zij opleidingen in Power Yoga, Pilates en Extreme Core Training succesvol af. Los daarvan volgde zij allerlei bijscholingscursussen op het gebied van Tae Bo, Bodyshape, Zumba, Steps, Body Balance en Yoga.

Shamangi Website

Chamon Wieles

Chamon is momenteel bezig met zijn master Engineering & Policy Analysis. Met jarenlange danservaring – met een focus op ballet, maar met tevens ervaring in modern en ballroom – staat hij nu voor het eerst aan de andere kant van de zaal. Als docent Ballet Fit hoopt hij zijn passie voor sport en dans over te dragen zodat iedereen met een goed gevoel de les verlaat.

Stella Kuijpers

Stella is gediplomeerd diëtist. Ze heeft jarenlange ervaring in klassiek en modern ballet en is dit gaan combineren met verschillende vormen van yoga. Zij neemt mensen graag mee in haar plezier bij bewegen, door tijdens haar lessen leuke muziek en vloeiende yogahoudingen te combineren.