Week 3 VitaminX: 19/07 - 25/07

Van maandag 5 juli tot en met vrijdag 13 augustus hebben wij een uitgebreid zomerprogramma! Ben jij klaar voor jouw dosis zomer? Kan je niet wachten om te genieten van de zon, iets nieuws te leren en een drankje te doen op het terras, allemaal op één plek? Wij zorgen voor een dagelijkse dosis VitaminX!

Evenement: Nature, gardening & wellbeing: Two Days of Gardening

22 - 23 juli

Two Days of Gardening is een divers en uitgebreid tweedaags programma met workshops, interactieve lezingen en nog veel meer! Denk aan DIY insectentoren, eetbare bloemen, een fietstocht naar het bos, yoga en natuurlijk samen tuinieren op de Campus Farm. Duik met ons de natuur in!

 

Zomercursus: Keramiek  

19 - 31 juli | ma 19/07 – don. 22/07 19:00 - 21:00 & zat. 31/07 10:00 - 13:00

Een mooie vaas op je bureau? Een doosje voor je sieraden of een paar fraaie muesli kommetjes?

Dat kun je deze zomer allemaal zelf gaan maken in de keramiekcursus. In 4 lessen ga je werken met diverse kleisoorten. Elke les wordt er een nieuwe techniek uitgelegd en inspireert Ellen je met wat je allemaal met klei kunt doen en maken. Je bent niet alleen bezig in je hoofd, maar vooral met je handen!

 

Zomercursus: Ukelele

19 - 22 juli | 19:00 - 21:00

De zomercursus is voor iedereen geschikt, ongeacht of je beginnende of (ver)gevorderde gitarist bent. Je hebt de ruimte om je eigen leertempo te volgen en te onderzoeken waar jouw uitdagingen liggen. Met behulp van verschillende oefeningen, begeleidende muziek en ander materiaal ga je aan de slag om je leerdoelen te bereiken. Wil je je inschrijven? Dat kan!

 

Zomer Tennis Clinics

Maandag | 16:00 – 18:00 en 18:00 – 20:00

Dinsdag | 16:00 – 18:00 en 18:00 – 20:00

Twee dagen per week zijn worden er Zomer Tennis Clinics beschikbaar voor verschillende niveau’s (beginner en gevorderd). Je kunt je per clinic inschrijven. Tijdens de twee uur durende clinic staat elke keer één specifiek onderdeel centraal zoals de forehand, de backhand, service en return, netspel en ook dubbelspeltactiek.

 

Ticketuren

Dagelijks | verschillende tijdstippen

Spinning, Yoga, Body Power, House Dance... je kunt elke dag je favoriete ticketuur kiezen! Of je nu je energie wilt boosten met boksen of je innerlijke rust wilt vinden met Pralaya Yoga, we zijn er zeker van dat je vindt waar je naar op zoek bent.

Zoals vertrouwd kun je je dagelijks vanaf 13.00 uur inschrijven voor de ticketuren op die dag. Check het rooster wanneer jouw favoriete ticketuur gegeven wordt.