Week 4 VitaminX: 26/07- 01/08

Van maandag 5 juli tot en met vrijdag 13 augustus hebben wij een uitgebreid zomerprogramma! Ben jij klaar voor jouw dosis zomer? Kan je niet wachten om te genieten van de zon, iets nieuws te leren en een drankje te doen op het terras, allemaal op één plek? Wij zorgen voor een dagelijkse dosis VitaminX!

Evenement: Core Force Summer Course

30 juli - 1 augustus

Wat zijn jouw kernwaarden? Hoe projecteer je deze in de wereld en hoe worden ze je kracht? Er is geen betere tijd om over deze dingen na te denken dan nu, samen met een kleine groep gelijkgestemde medestudenten. Dit 3-daagse evenement met een breed scala aan activiteiten, zoals kunstoefeningen, yoga, mindfulness en Martial arts, zal je helpen te focussen op die dingen die er voor jou echt toe doen!

 

Zomercursus: Sieradenontwerp  

26 - 29 juli | 19:00 – 21:00

In deze zomercursus leer je je eigen sieraad maken en werk je aan je eigen ontwerp/design. Je start met het maken van je ontwerp en vervolgens kies je een materiaal dat past bij jouw design. Denk hierbij aan materialen als metaal of zilver. Uiteraard leer je ook zagen, vijlen, schuren en solderen, om uiteindelijk jouw bedachte ontwerp zelf om te zetten in een echt sieraad!                                                                                                                                                        

 

Zomercursus: South American Dance

26 - 29 juli | 19:00 – 20:30

Hopelijk heb je zin in een tripje naar Cuba, want daar gaan we Salsa leren. Vervolgens maken we een stop in de Domicaanse Republiek voor Merengue en Bachata. Tot slot storten we ons op de geweldige Reggaeton stijl voor wat moderne vibes. Deze zomercursus zorgt ervoor dat jij swingend de zomer door gaat!

 

Zomer Tennis Clinics

Maandag | 16:00 – 18:00 en 18:00 – 20:00

Dinsdag | 16:00 – 18:00 en 18:00 – 20:00

Twee dagen per week zijn worden er Zomer Tennis Clinics beschikbaar voor verschillende niveau’s (beginner en gevorderd). Je kunt je per clinic inschrijven. Tijdens de twee uur durende clinic staat elke keer één specifiek onderdeel centraal zoals de forehand, de backhand, service en return, netspel en ook dubbelspeltactiek.

 

Ticketuren

Dagelijks | verschillende tijdstippen

Spinning, Yoga, Body Power, House Dance... je kunt elke dag je favoriete ticketuur kiezen! Of je nu je energie wilt boosten met boksen of je innerlijke rust wilt vinden met Pralaya Yoga, we zijn er zeker van dat je vindt waar je naar op zoek bent.

Zoals vertrouwd kun je je dagelijks vanaf 13.00 uur inschrijven voor de ticketuren op die dag. Check het rooster wanneer jouw favoriete ticketuur gegeven wordt.