Actueel

242 resultaten
rss

17 januari 2022

Update coronavirus: X is weer open

14 januari 2022

Update coronavirus: versoepelingen voor X!

Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari is aangekondigd dat de maatregelen op het gebied van sport versoepeld worden. Dit is goed nieuws voor X en dus voor jou! We zullen begin volgende week een uitgebreid bericht over de nieuwe maatregelen en de invloed daarvan op X met je delen.

11 januari 2022

Nieuwe webshop gaat vandaag live!

In het nieuwsbericht van donderdag 23 december heb je de aankondiging van onze nieuwe webshop kunnen lezen. De planning was om deze webshop dinsdag 28 december te lanceren, maar vanwege last-minute problemen hebben we de lancering helaas moeten uitstellen. Het goede nieuws is dat de nieuwe webshop vandaag, dinsdag 11 januari, wel live kan gaan.

23 december 2021

[Uitgesteld] Nieuwe webshop op dinsdag 28 december

Op dinsdag 28 december 2021 krijgt X een nieuwe webshop, te bereiken via https://x.tudelft.nl. Dit betekent dat de webshop er vanaf dat moment anders uit zal zien dan je gewend bent. De nieuwe portal brengt vooral een hoop verbeteringen met zich mee. Deze is een stuk gebruiksvriendelijker op je telefoon, heeft een uitgebreide zoekfunctie en filteroptie en daarnaast meerdere nieuwe features. Zo kun je bijvoorbeeld vrienden uitnodigen om mee te doen aan jouw geplande activiteit.

20 december 2021

Update coronavirus: buiten sporten met twee personen en take-away

In het nieuwsbericht van zaterdag 18 december heb je kunnen lezen dat X tot en met 14 januari 2022 gesloten is. Gelukkig zijn we niet helemaal dicht! Er zijn enkele uitzonderingen waarvoor je nog wel bij X terecht kunt. Zo kun je een buitenveld/-baan reserveren om daar met maximaal twee personen op 1,5 meter afstand te sporten. Daarnaast kun je nog steeds bij de take-away terecht voor een heerlijke afhaalmaaltijd!

18 december 2021

Update coronavirus: X is gesloten

Vanavond, zaterdag 18 december 2021, is tijdens de persconferentie een harde lockdown aangekondigd. Dit heeft tot gevolg dat X tot en met 14 januari 2021 gesloten zal zijn voor publieke functie en dat al het aanbod in deze periode is geannuleerd.

16 december 2021

Update coronavirus: avondsluiting verlengd

Update coronavirus: avondsluiting verlengd

06 december 2021

Nieuwe menukaart en take-away

03 december 2021

Update over de ticketuren, fitness, cursussen en Open Studio!

Vorige week was het weer zover; een persconferentie met een nieuwe set maatregelen in deze coronacrisis. Helaas is het niet meer mogelijk om ons aanbod na 17.00 plaats te laten vinden. We vinden het ontzettend belangrijk dat jij waar mogelijk kunt blijven genieten van het aanbod van X. Daarom hebben we jou aan het begin van deze week gevraagd waar jouw behoefte ligt in deze tijd en zijn wij druk bezig geweest om te kijken welke organisatorische mogelijkheden er zijn.

29 november 2021

Update coronavirus: eerdere sluitingstijd, mondkapjesplicht en 1,5-metermaatregel

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is aangekondigd dat veel sectoren vanaf zondag 28 november voor een periode van drie weken van 17.00 - 05.00 uur de deuren moeten sluiten. Dit bericht heeft uiteraard grote gevolgen voor X en daarmee voor jou als bezoeker van X.