228 resultaten

20 september 2021

Update coronavirus: van het nieuwe normaal richting het oude normaal

Vanaf zaterdag 25 september 2021 vervalt de coronamaatregel 1,5 meter afstand houden en zijn er forse versoepelingen op het organiseren van evenementen. Toch zijn we nog niet helemaal van de maatregelen af. In Cafe X en bij evenementen wordt het coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar en de bekende veiligheidsmaatregelen blijven van kracht. Gelukkig kunnen we daarnaast het aantal toegestane personen per ruimte verder ophogen en komen in Freetown de huiskamer, keuken en 404 beschikbaar en zullen daarnaast alle kleedkamers, douches en kluisjes weer opengesteld worden.

08 september 2021

Vacature: Open Studio Assistent bij X TU Delft

Als Open Studio Assistent ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van deelnemers aan de Open Studio op vrijdagavonden en zaterdagmiddagen, voor het begeleiden van deze deelnemers waar nodig en het op orde houden van de diverse studio’s. Je vormt het gezicht van onze maakstudio’s en maakt mensen wegwijs in ons programma, het cursusaanbod en de workshops. Verder krijg je de mogelijkheid om waar mogelijk ook zelf programma te maken, door bijvoorbeeld een leuke workshop te organiseren of te assisteren bij het programma dat we reeds aanbieden.

Inschrijving maandagavond kunstgrasvoetbalcompetitie op 1 september

Zin om met een zelf samengesteld team mee te doen aan een voetbalcompetitie? Geef je op voor de maandagavond kunstgrascompetitie! Deze competitie bestaat uit 6 poules van 16 teams, die één maal een halve competitie spelen van 15 wedstrijden, gevolgd door een hele competitie. Er wordt afgesloten met een eindtoernooi.

Start inschrijving cursussen voor kwartaal 1 op maandag 30 augustus

Heb je altijd al je eigen meubels willen ontwerpen, indruk willen maken met je karatetrap of je groene vingers laten shinen? Dat komt goed uit! Op maandag 30 augustus vanaf 12:00 kun je je weer inschrijven voor cursussen die binnenkort starten.

Het is zover: vanaf 6 september geldt het no-showbeleid

Vanaf 6 september geldt bij alle ticketuren en in de fitness een no-showbeleid. Dit houdt in dat niet komen opdagen voor je gemaakte reservering niet meer vrijblijvend is. Ben je niet in de gelegenheid om te komen, dan dien je de reservering tot uiterlijk een half uur (30 minuten) voor de activiteit te annuleren. Dit biedt voldoende gelegenheid voor een andere gemotiveerde deelnemer om jouw plaats in te nemen. Meld je je niet op tijd af en/of ben je niet op tijd aanwezig, dan wordt dit als een no-show geregistreerd. Bij een eerste no-show ontvang je een waarschuwing, bij een tweede no-show wordt je X-abonnement voor 7 dagen automatisch geblokkeerd.

25 augustus 2021

Update coronavirus: een frisse start

De persconferentie van afgelopen vrijdag 13 augustus heeft geen grote gevolgen voor X. Dit betekent dat we het academische jaar kunnen starten met een nagenoeg volledig programma! Wel blijven de bestaande veiligheidsmaatregelen van kracht en geldt in veel binnenruimtes nog een maximaal aantal personen. Een deel van de kleedkamers en douches gaat weer open en ook komen er meer kluisjes beschikbaar.

24 augustus 2021

Wegwerkzaamheden bij X

In verband met wegwerkzaamheden is de doorgang naar X geblokkeerd. X is vanaf P-Sports wel voor voetgangers en fietsers te bereiken.

11 augustus 2021

SEARCH@X

Delft is een goede plek om jezelf te ontwikkelen. Maar zeggen dat je alleen in Delft bent om te studeren, zou een understatement zijn. Iedereen heeft wel iets wat je doet voor de lol, om stoom af te blazen of om jezelf te ontwikkelen. Wil je sporten? Jezelf creatief uiten? Avonturen beleven? Helemaal ontspannen? Nieuwe mensen ontmoeten met verschillende opvattingen? Of wil je gewoon naar een te gek evenement? Laten we dan volgende week afspreken tijdens SEARCH@X!

09 augustus 2021

Tarieven aanbod X 2021-2022

De tarieven van X komen tot stand op basis van het eerder vastgestelde prijsbeleid. Een korte toelichting op het prijsbeleid vind je hieronder. De tarieven voor het seizoen 2021-2022 gaan uit van een volledig aanbod; dat wil zeggen zonder beperkingen als gevolg van corona.

03 augustus 2021

Update Olympische Spelen: vier medailles voor onze topsporters

Wat hebben onze topsporters prachtige prestaties geleverd! In totaal zijn maar liefst vier medailles gewonnen. Roos de Jong (roeien) en Annete Duetz (zeilen) hebben beiden brons behaald en Stef Broenink (roeien) en Ellen Hogerwerg (roeien) hebben een zilveren medaille gewonnen. Ook de andere topsporters mogen trots zijn op hun resultaten. Laila Youssifou (roeien) heeft een zesde plek behaald. Victoria Pelova (voetbal) heeft drie wedstrijden mogen spelen, waarin zij twee doelpunten heeft gescoord. Justen Blok ( hockey) was als reservespeler mee, maar heeft toch zijn speelminuten gekregen.