263 resultaten

01 oktober 2022

Diversity & Inclusion Week

Ter ere van Diversity Day op 4 oktober organiseert TU Delft dit jaar voor de tweede keer Diversity & Inclusion Week. Met deze week wordt aandacht gevraagd voor een veilige en inclusieve campus waar we diversiteit omarmen en zo creativiteit, welzijn en innovatie stimuleren.

26 september 2022

ETDS – European Tournament for Dancing Students op X

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober word het European Tournament for Dancing Students gegeven op X. Gedurende dit weekend zullen ballroom dansers van universiteitsteams uit heel Europa de strijd aan gaan met elkaar. Overdag zijn er wedstrijden en ’s avonds is er een ander programma, met onder andere dansshows, prijsuitreikingen en dansfeesten.

05 september 2022

Opnamen voor een documentaire bij X

05 september 2022

Opnamen voor een documentaire bij X

01 september 2022

Woensdag 7 september: inschrijving nieuwe cursussen open

De nieuwe cursussen starten vanaf maandag 12 september. Op woensdag 7 september om 10.00 uur start de inschrijving hiervoor! Nog niet helemaal zeker welke cursus je wil gaan volgen of aan welke ticketuren je deel gaat nemen? Kom dan ons aanbod uitproberen tijdens de Free Try-Outs op 5 en 6 september!

30 augustus 2022

Nieuwe openingstijden Café X en Concept Store

24 augustus 2022

Koningin Máxima en minister Dijkgraaf bezoeken X tijdens de Owee Activity Market

Zet een cirkel om de datum 22 augustus, want vanaf dat moment kun je je nieuwe X-abonnement aanschaffen! Met het X-abonnement geniet je van een groot deel van ons aanbod. Zo kun je onbeperkt deelnemen aan de meer dan 30 variërende groepslessen (ticketuren), kun je gebruik maken van verschillende binnen- en buitenfaciliteiten en alle evenementen gratis of tegen een gereduceerd tarief bijwonen. Als je wilt trainen in de fitness, zorg dan dat je naast een X-abonnement ook het fitnesssupplement aanschaft.

22 augustus 2022

Free Try-Outs: probeer ons aanbod gratis (!) uit

Ben je benieuwd naar wat X allemaal te bieden heeft? Nieuwsgierig naar de nieuwe cursussen zoals en onze vele ticketuren? Of ben je al fan, maar wil je iets totaal anders uitproberen? Dan is dit je kans, doe mee aan onze Free Try-Outs!

17 augustus 2022

X heeft een nieuw Whatsapp nummer!

08 augustus 2022

Start jij dit jaar je studie in Delft? ‘Discover your X’ tijdens de OWee en IP!

Wat tof, jij gaat aan de TU Delft studeren! Dan neem je vast ook deel aan de OWee of IP. Tijdens deze week ontdek je alles over de TU Delft, Delft zelf én natuurlijk wat er te doen is buiten je studie. Wil jij in Delft sporten? Jezelf creatief uiten? Helemaal ontspannen? Nieuwe mensen ontmoeten? Of af en toe een te gek evenement bijwonen? We zien jou graag tijdens de infomarkt én natuurlijk de Activity Market bij X!

/* */