Actueel

293 resultaten

24 mei 2023

Presentation Night 16 juni

Presentation Night 16 juni

Presentation Night komt er weer aan! Studenten van X hebben in het derde en vierde kwartaal nieuwe skills geleerd tijdens verschillende cursussen en ticketuren, zoals dans, zang en het spelen van een muziekinstrument. Tijdens Presentation Night zullen zij deze nieuwe vaardigheden demonstreren aan vrienden, familie en bezoekers van X!

17 mei 2023

Vertrek Raymond Browne - Head of X

16 mei 2023

Werkzaamheden aan de trambaan voor X

10 mei 2023

Freetown Kitchen: oven tijdelijk buiten gebruik

02 mei 2023

Schrijf je nu in voor de laatste plekjes bij een cursus!

Vorige week zijn de inschrijvingen van de cursussen gestart. Een hoop cursussen zitten al vol, maar een aantal cursussen hebben nog een plekje vrij. Twijfelde je om je in te schrijven? Dit is je kans om het laatste plekje in jouw favoriete cursus te pakken!

20 april 2023

Speel nu tijdelijk Padel op X!

Speel nu tijdelijk Padel op X!

Xpect de Xpected! Wil je de snelst groeiende sport van het moment Xperiencen? Padel is een relatief jonge maar groeiende sport in Nederland en komt oorspronkelijk uit het zuiden van Amerika en Spanje. Samen met onze partners komt er een Padelbaan op X!

17 april 2023

Rooster Free Try-Outs en start nieuwe cursussen

Rooster Free Try-Outs en start nieuwe cursussen

Volgende week is het weer tijd voor de Free Try-Outs. Je kan dan een week lang gratis het aanbod van X uitproberen. Vanaf 1 mei beginnen de nieuwe cursussen van het vierde kwartaal. De inschrijvingen voor deze cursussen gaan op 25 april open.

03 april 2023

Gratis ons aanbod uitproberen en je inschrijven voor nieuwe cursussen!

Het is bijna weer zover: je kunt binnenkort weer een week lang ons aanbod gratis uitproberen én je hierna inschrijven voor de nieuwe cursussen. Hieronder lees je de eerste info, zodat je dit alvast in je agenda kunt zetten!

02 april 2023

Openingstijden tijdens feestdagen april

31 maart 2023

Pilot Douchemuntjes: toewerken naar een groene campus [Update: 1 april]