Actueel

144 resultaten
rss

16 augustus 2019

Start inschrijving cursussen & Free Try-Outs bij X

Waarom zou je tot september wachten als je vanaf 19 augustus aanstaande al volop je nieuwe X-abonnement kan benutten? Vanaf dat moment gaan de nieuwe X-abonnementen in de verkoop! Hiermee krijg je toegang tot al onze ticketuren en kun je vrij gebruik maken van de sport- en repetitieruimtes.

13 augustus 2019

Herziening Fitness

31 juli 2019

Update je X-Card of Campus Card

15 juli 2019

Onderhoudswerkzaamheden hockeyveld 1

Deze zomer worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op en rondom hockeyveld 1. Het veld wordt gerenoveerd en voorzien van een nieuwe kunstgrasmat.

21 juni 2019

Zomer bij X

Aan de hoge(re) temperatuur en de lange, zwoele avonden kun je al goed merken dat de zomer is begonnen. Ook bij X kun je in de zomervakantieperiode terecht! Heb je trek? Cafe X is volgens reguliere openingstijden geopend in juli en augustus. Wil je fit blijven? Een groot deel van de ticketuren zoals Zumba, Spinning, Bodypower, BBB en Power Yoga vinden doorgang , maar let op, het is net anders dan je gewend bent. Bekijk het volledige rooster voor alle details. Het zomerrooster geldt vanaf maandag 1 juli tot en met vrijdag 30 augustus.

07 juni 2019

Een levendige campus: het Disc-on-Campus project

Sinds eind mei heeft X in samenwerking met Ultimate Frisbee vereniging Force Elektro drie frisbeekastjes op de campus geplaatst met daarin een frisbee disc. Die kan je op elke moment gebruiken om lekker even over te gooien en je energie kwijt te kunnen. Een goede onderbreking van je activiteiten!

06 juni 2019

Opening Contemplation Room

Sinds kort biedt X medewerkers en studenten een neutrale, open en inclusieve ruimte, waar je je kunt terugtrekken voor een moment van persoonlijke meditatie of reflectie.

04 juni 2019

ICT nieuws: onderhoudsweekend op 15 en 16 juni

Op 15 en 16 juni staat een ICT onderhoudsweekend gepland. In dit weekend is een aantal ICT applicaties niet beschikbaar. Houd met deze werkzaamheden rekening bij de planning van je activiteiten.

29 mei 2019

Openingstijden Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag

Op Hemelvaartsdag (30 mei) en op Tweede Pinksterdag (10 juni) is X gewoon geopend. Echter gaan de cursussen op deze dagen niet door, voor vragen hierover kun je contact opnemen met de hosts: hosts-x@tudelft.nl.

27 mei 2019

Zomerkampen bij X TU Delft