Actueel

182 resultaten
rss

10 augustus 2020

Verplichte reservering als je naar Cafe X komt

Naar aanleiding van de persconferentie van 6 augustus vragen wij je om je naam en contactgegevens te registeren als je naar Cafe X komt, zodat deze informatie indien nodig gebruikt kan worden voor bron- en contactonderzoek.

21 juli 2020

Vanaf deze week meer mogelijkheden binnen

Wil je bij X je dansroutines oefenen, spelen op je muziekinstrument, je uitleven op de spinningfiets of in de vroege ochtenduren komen fitnessen? Vanaf deze week is dit weer mogelijk!

13 juli 2020

Update restituties

Vanaf het moment dat X half maart 2020 moest sluiten vanwege het coronavirus, wordt de vraag naar restitutie van abonnements- of cursusgeld gesteld. Om deze vraag te kunnen beantwoorden moesten twee zaken duidelijk worden.

07 juli 2020

Renovatie sporthal X2

Na grootschalig onderhoud aan de luchtbehandelingssystemen en de verlichting in X2 wordt nu ook de vloer van deze hal vervangen door een veilige, nieuwe sportvloer. Ook wordt de versleten plafondisolatie vervangen.

01 juli 2020

Verdere versoepelingen vanaf 6 juli

Met ingang van aanstaande maandag 6 juli, kunnen we weer verder opschalen. De VR-Booths en ACTlab gaan weer open, de Fitness start voorzichtig op en de ticketuren kunnen naar binnen worden verplaatst (bij slecht weer).

26 juni 2020

Wat betekenen de versoepelingen voor X?

Afgelopen woensdagavond kondigde de Nederlandse overheid versoepelingen aan per 1 juli. Wat betekent dit voor X? Het aantal bezoekers dat X kan ontvangen blijft gelijk, om drukte op de campus te voorkomen en om een goede doorstroom bij de entree te kunnen waarborgen. Om die reden blijft de ‘routekaart’ met daarin de verschillende stappen per fase, vrijwel ongewijzigd en bekijken we binnen deze kaders de mogelijkheden.

23 juni 2020

X-abonnementen verlengd tot 1 september

Alle X-abonnementen die eerder vanwege de coronacrisis zijn verlengd tot eind juni zullen, met ingang van 1 juli, opnieuw worden verlengd voor de duur van twee maanden; tot 1 september. Ook wordt het weer mogelijk om een X-abonnement aan te schaffen.

17 juni 2020

X schaalt geleidelijk verder op

Na positieve bevindingen in de afgelopen drie weken kan X de komende maanden geleidelijk verder opschalen. In de komende periode (voorlopig tot 1 september) worden stapsgewijs meer onderdelen van het aanbod van X weer mogelijk. Als eerste stap in deze fase gaat Cafe X open met een afhaalconcept en een vernieuwd terras. Daarnaast kun je weer verschillende muziekstudio’s reserveren en zijn, naast de tennisvelden, ook de beachvolleybalvelden te reserveren. In de tweede stap starten ticketuren die in de buitenlucht worden georganiseerd. In de derde stap kun je ook weer deelnemen aan binnenactiviteiten, zoals het ACTlab.

04 juni 2020

Buitensportverenigingen kunnen het veld op!

De deuren van X gaan voorzichtig open. Sinds afgelopen dinsdag 2 juni kun je weer de tennisbaan op, mits je van tevoren een baan reserveert. Wij zijn blij om te zien dat er met veel plezier en op veilige wijze gespeeld wordt. Dat betekent dat we, na een geslaagde eerste week, op maandag 8 juni van start gaan met trainingen van de buitensportverenigingen.

29 mei 2020

Herinrichting buitenterrein bijna klaar

Ondanks dat de afgelopen periode X gesloten was voor bezoekers, is in de afgelopen twee maanden dagelijks doorgewerkt aan de herinrichting van de buitenruimte. En dat is goed te zien!