Actueel

162 resultaten
rss

24 maart 2020

Update Coronavirus: aangescherpte maatregelen

In de persconferentie van gisteravond heeft de Rijksoverheid de bestaande maatregelen verder aangescherpt. Alle samenkomsten en evenementen worden tot 1 juni verboden. Wat dit precies gaat betekenen voor X zal de komende tijd duidelijk worden, hierin volgen we het beleid van de TU Delft. Houd onze website en de website van de TU Delft daarom goed in de gaten: https://www.tudelft.nl/2020/tu-delft/coronavirus/.

23 maart 2020

#Xcape with us

X helpt je graag online te ontsnappen aan de verplichte isolatie door regelmatig je huis digitaal binnen te vallen met onder andere workouts, cursussen en challenges.

16 maart 2020

Update coronavirus: sluiting X is verlengd t/m 6 april

13 maart 2020

Update coronavirus: wat de sluiting van X concreet betekent

12 maart 2020

Update coronavirus: X is per direct gesloten

Vandaag maakte de Rijksoverheid een uitbreiding bekend van maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Op basis daarvan heeft het College van Bestuur maatregelen genomen voor de TU Delft. Eén van deze maatregelen is dat X per direct sluit.

02 maart 2020

X volgt TU Delft beleid coronavirus

25 februari 2020

Update herinrichting buitenruimte februari

Vorig week zijn de werkzaamheden gestart aan de voorzijde van X. Het voorplein krijgt een metamorfose met meer ruimte voor ontmoeting, leuke zitjes en een uitbreiding van het aantal fietsenstallingen. Tegelijk met deze upgrade wordt ook de afvoer van regenwater naar het riool verbeterd.

14 februari 2020

Ticketuur Bhangra Aerobics tot nader order geannuleerd

Wegens onvoorziene omstandigheden komt ticketuur Bhangra Aerobics helaas tot nader order te vervallen.

30 januari 2020

Nieuwe ticketuren en cursussen in Q3

Nieuw kwartaal, nieuw aanbod! In het derde kwartaal voegen we vier nieuwe activiteiten aan ons aanbod toe.

24 januari 2020

Start inschrijving cursussen woensdag 12 februari

Kwartaal drie staat voor de deur. Bij X gaan op dat moment de cursussen ook weer van start. Heb je al een leuke cursus op het oog? Noteer dan woensdag 12 februari 19:00 uur in je agenda, want vanaf dat moment gaan de inschrijvingen open.