145 resultaten
25 maart 2019

Start Q4: inschrijving cursussen op 23 april

25 maart 2019

Minder parkeerplekken door start uitbreiding P-Sports

Op de locatie van het huidige parkeerterrein P-Sports start de bouw van een overdekte parkeergarage. Dit heeft tot gevolg dat tijdens de bouw minder parkeerplaatsen rond X beschikbaar zijn. De werkzaamheden starten begin april en duren tot en met december 2019.

21 maart 2019

Train voor de Golden Ten

Op Hemelvaartsdag staat Delft in het teken van de Golden Ten Loop. Wil jij jezelf uitdagen en eens deelnemen aan een landelijke hardloopwedstrijd? Train dan mee op maandagavond onder begeleiding van onze ervaren hardlooptrainer.

21 maart 2019

De beachvolleybalvelden zijn geopend!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, beachvolleyballers kom maar gauw!

13 februari 2019

MSc. keuzevak in Kunst, Empathie en Ethiek bij X

Vanaf het derde kwartaal nemen 20 studenten deel aan het keuzevak Kunst, Empathie en Ethiek. Zij worden uitgenodigd om een kunst te ervaren en een kunstproject te produceren rond een ethisch of maatschappelijk probleem, met betrekking tot het ontwerp en gebruik van technologie. Onder begeleiding van twee kunstenaars, Thijs Biersteker en Frank Auperlé (beide ook docenten van X, Klimmen en ACTlab project Watchtowers), zijn de studenten beter voorbereid om deel te nemen aan het emotioneel-morele debat dat geassocieerd wordt met nieuwe technologieën.

07 februari 2019

Highlight: Bryan Lusse

Deze maand staat TU Delft-student en topsporter Bryan Lusse in de schijnwerpers. Lees hier over zijn voorbereiding op het Europees Kampioenschap onder 21 en doelen in karate.

07 februari 2019

Afbouw Hall 5 en Hall 6 – update

Hall 5 en Hall 6 worden momenteel gedemonteerd en afgevoerd. Vanwege de weersomstandigheden nemen de werkzaamheden iets langer in beslag dan gepland, namelijk tot en met woensdag 13 februari.

28 januari 2019

28/01 Velden weer in gebruik

Update 28 januari: De kunstgrasvelden en oefenvelden rugby zijn weer bespeelbaar, met uitzondering van het rugbywedstrijdveld.

25 januari 2019

Start inschrijving cursussen Q3: 11 februari

Op maandag 11 februari om 10:00 kun je je weer inschrijven voor diverse cursussen en projecten bij X. Op dat moment start de inschrijving voor kwartaal 3 van het academisch jaar. Wellicht heb je zin om je dansskills te verbeteren, schaakstrategieën te leren of denk je er juist aan om letterlijk de hoogte in te gaan tijdens de klimcursus. Ook zullen er een aantal nieuwe cursussen worden aangeboden zoals 3D-sculpting, InDesign: Basis en ACTlab: Interactive Game Design. Houd de website in de gaten, binnenkort verschijnt daarover meer informatie.

24 januari 2019

2019: maak er een goed jaar van!

We hopen dat je je goede voornemens nog een beetje volhoudt. Misschien wil je meer sporten of gezonder eten. Of juist meer ontspannen en beter naar jezelf luisteren. En dat valt niet altijd mee. X biedt helpt je een handje: bij Boost kun je terecht met al je vragen. Het is een plek op de campus waar het draait om jou.