Actueel

154 resultaten
rss

24 januari 2020

Start inschrijving cursussen woensdag 12 februari

Kwartaal drie staat voor de deur. Bij X gaan op dat moment de cursussen ook weer van start. Heb je al een leuke cursus op het oog? Noteer dan woensdag 12 februari 19:00 uur in je agenda, want vanaf dat moment gaan de inschrijvingen open.

25 november 2019

Update: nieuwe hardcourt-tennisbanen gefaseerd in gebruik

De afgelopen weken zijn tennisbanen 1 t/m 4 compleet gerenoveerd. De banen hebben onder andere een nieuwe ondergrond gekregen, namelijk hardcourt. Inmiddels is een groot gedeelte van de renovatiewerkzaamheden afgerond en is de ballonhal opgebouwd.

14 november 2019

Nieuwe cursussen en extra ticketuren in tweede kwartaal

In het tweede kwartaal kun je vijf nieuwe activiteiten ontdekken bij X. Zo kun je je lichaam trainen tijdens de nieuwe ticketuren Strong by Zumba en Yogalates, je muzikale creativiteit kwijt in de cursus DJ Latin, sieraden maken van keramiek in de cursus Karamieken sieraden en leren fotograferen in uitdagende omstandigheden in de cursus Fotografie: dans & beweging.

06 november 2019

Parkeren in parkeergebouw P Sports

Je kunt nu al parkeren op de begane grond van het nieuwe parkeergebouw bij P Sports.

01 november 2019

Openstelling krachtruimte Strength

Per aanstaande maandag 4 november wordt de krachtruimte van X, Strength, opengesteld voor alle gebruikers die in het bezit zijn van een X-abonnement. Hiermee wordt de capaciteit voor krachtsporters uitgebreid. Voorheen was deze ruimte alleen toegankelijk voor de krachttraining van verenigingen. Aanleiding voor de openstelling is onder andere de feedback uit het klanttevredenheidsonderzoek van 2019; hieruit bleek dat de capaciteit van de voor onder andere krachtsporters in de Fitness te beperkt werd bevonden.

01 november 2019

IJsbaan Winters Delft terug bij X

Nu de koudere dagen weer terug zijn, komen we langzaam al meer in de winterstemming. Heb je ook al zin in om te gaan schaatsen? Goed nieuws, want tussen 6 december 2019 en 5 januari 2020 komt de overdekte schaatsbaan van Winters Delft terug naar X! Eén van de grootste tijdelijke schaatsbanen van Nederland met overdekte hoofdbaan, skateway en krabbelbaan. Iedereen is welkom; jong en oud kunnen komen schaatsen.

31 oktober 2019

Inschrijving cursussen voor kwartaal 2 op dinsdag 12 november

Sta jij ook al te popelen om in het tweede kwartaal je in te schrijven voor een cursus op het gebied van sport, beeldende kunst, podiumkunst, dans, muziek of lifestyle? Dat komt goed uit, want binnenkort kun je je weer inschrijven. Dit keer start de inschrijving op dinsdag 12 november om 10:00. Schrijf die datum dus vast in je agenda!

28 oktober 2019

Update project buitenruimte en vernieuwing hockeyveld 2

Vorige maand zijn fases 1 t/m 5 van project buitenruimte gestart. Ondertussen blijft het passen en meten in tijd en ruimte, zodat de programmering minimale hinder ondervindt en ook andere onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, zoals het vernieuwen van hockeyveld 2.

24 oktober 2019

29/10 Update software lockers tussen 20:00 en 22:00

Op dinsdag 29 oktober wordt de software van alle lockers bij X geüpdatet tussen 20:00 – 22:00 uur. Lees meer ...

03 oktober 2019

Fotografie toegevoegd aan Open Studio: Beeldende Kunst

Er is een nieuwe discipline aan Open Studio: Beeldende Kunst toegevoegd, fotografie! Tijdens de Open Studio-uren kun je vanaf nu je eigen foto’s ontwikkelen in de enige publieke donkere kamer (doka) die Delft rijk is. Ook biedt het de mogelijkheid met anderen te sparren over (digitale) fotografie.