Actueel

137 resultaten
rss
14 januari 2019

Nieuwe klimwand bij X

Er is een nieuwe, indrukwekkende klimwand bij X waar je in cursusvorm gebruik van kunt maken. Je hebt geen X-abonnement nodig om deze cursus te volgen. De nieuwe klimwand heeft maar liefst 20 routes in diverse gradaties. De wand is daarnaast o.a. geschikt om een tijdelijke Via Ferrata op aan te leggen, heeft 2 traverseroutes en een overhangend deel. De wand is geschikt voor gebruik door beginners en enigszins gevorderden.

11 januari 2019

Start inschrijving cursussen Q3: 4 februari

Op maandag 4 februari om 10:00 kun je je weer inschrijven voor diverse cursussen en projecten bij X. Op dat moment start de inschrijving voor kwartaal 3 van het academisch jaar. Wellicht heb je zin om je dansskills te verbeteren, schaakstrategieën te leren of denk je er juist aan om letterlijk de hoogte in te gaan tijdens de klimcursus. Ook zullen er een aantal nieuwe cursussen worden aangeboden zoals 3D-sculpting, InDesign: Basis en ACTlab: Interactive Game Design. Houd de website in de gaten, binnenkort verschijnt daarover meer informatie.

20 december 2018

Highlight: Tijmen Snel

Deze maand staat TU Delft-student en topsporter Tijmen Snel in de schijnwerpers. Lees hier over zijn recente successen en doelen in het schaatsen.

19 december 2018

Kerstvakantie bij X: kerstprogrammering en openingstijden

X wenst je alvast hele fijne kerstdagen en een mooi 2019 toe! Ook in de kerstvakantie, maandag 24 december tot en met zondag 6 januari, kun je bij X terecht voor de speciale kerstprogrammering of een winters hapje in Cafe X. Daarnaast gelden er aangepaste openingstijden gedurende die periode.

02 november 2018

Start inschrijving cursussen op 12 november

Noteer maandag 12 november in je agenda, want vanaf 13:00 kun je je inschrijven voor alle cursussen van Q2. En wees er snel bij, want de plekjes raken snel vol. Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende cursussen in kunst, media, racketsporten, theater en veel meer. Er is dus altijd iets dat aansluit op je behoeften en wensen.

01 november 2018

Voorstelronde: nieuwe topsporters (2)

De TU Delft-campus loopt over van talent op vele gebieden, zo ook in de sport. Dit jaar verwelkomen we veertien nieuwe topsporters. In de tweede voorstelronde maak je kennis met drie nieuwe topsporters aan de TU Delft: rugbyers Marc Mistou en Lizelotte d’Engelbronner, en hockeyer Justen Blok.

26 oktober 2018

26/10 Tijdelijke vloer ballonhal

Op 26 oktober wordt er een tijdelijke vloer gelegd in de ballonhal (tennisbanen 1 t/m 3). Gedurende de tentamenweken kan de hal hierdoor overdag als sporthal voor verschillende sporten worden gebruikt. In de avonduren kun je gewoon tennissen zoals je gewend bent.

24 oktober 2018

Vijf nieuwe activiteiten in het aanbod per Q2

Heb je wel eens Heart Yoga of Bollywood dansen geprobeerd? Of wil je weten hoe je een herinnering kunt nabouwen in virtual reality? In kwartaal 2 van dit academische jaar kun je vijf nieuwe activiteiten bij X uitproberen; cursussen Bollywood dansen, ACTlab: Virtual Invitation en Virtual Memory en twee ticketuren Heart Yoga en Strong by Zumba. Je kunt je vanaf 12 november inschrijven of ze uitproberen tijdens de Free Try-Outs.

18 oktober 2018

Voorstelronde: nieuwe topsporters (1)

De TU Delft-campus loopt over van talent op vele gebieden, zo ook in de sport. Dit jaar verwelkomen we veertien nieuwe topsporters.

04 oktober 2018

4/10: Café X gedeeltelijk open

Op donderdag 4 oktober is Café X gedeeltelijk toegankelijk, vanwege een evenement. Ook kun je slechts drie gerechten van de menukaart kaart bestellen. Excuses voor het ongemak.