Lisa van der Hoeven

"De tweede week van VitaminX begint met mijn cursus: Burlesque, Vogue, High Heels."

De tweede week...

...van VitaminX begint met mijn cursus: Burlesque, Vogue, High Heels. Het leuke van deze cursus is dat je via verschillende dansstijlen sensueel leert bewegen. Elke stijl heeft een andere achtergrond en benadert dans op een andere manier. De lessen worden ook door verschillende docenten gegeven, dus je maakt kennis met verschillende stijlen.

Na de vier cursusdagen...

...durf je jezelf via dans te laten zien. Je hebt jezelf uitgedaagd en geleerd hoe je je moet presenteren. Daarnaast ben je meer te weten gekomen over de specifieke kenmerken van elke dansstijl.

Ik hoop

...dat iedereen die (stiekem) altijd al zoiets wilde doen, met welke gender dan ook, naar de cursus komt . Mensen die uit hun comfortzone willen stappen, maar ook mensen die al ervaring hebben met deze dansstijlen en meer ervaring willen opdoen. De cursus is geschikt voor zowel beginnende dansers als dansers die al meer ervaring hebben.

X biedt...

...je de kans om jezelf te ontwikkelen. Om beter te worden in wat je al kunt, maar ook om een sprong in het diepe te wagen. Deze cursus is daar een goed voorbeeld van. X inspireert mensen en stimuleert ze nieuwe dingen te ervaren. Voor wie nog twijfelt... Doe het gewoon! Grijp je kans, schrijf je in en probeer eens iets anders!

X biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen.

Lisa van der Hoeven

Dansdocent bij X