Activiteitenarrangementen

Ook wanneer een je een zaal, baan of veld wilt huren voor een toernooi, sportdag, bedrijfsuitje of een ander evenement kun je bij X terecht. De mogelijkheden variëren van het slechts huren van (een deel van) de accommodatie tot een geheel verzorgde sportdag met diverse workshops en uitgewerkte speelschema’s. We bieden de volgende activiteitenarrangementen:

Arrangement: Basis

Reserveer de accommodatie inclusief standaard evenementenuitrusting, bestaande uit twintig teamhesjes, vier voetballen, vier volleyballen, vier fluitjes en een omroepspeaker voor jullie evenement. Kleedkamers worden op naam gereserveerd en op locatie wordt een organisatietafel geplaatst voor teamindelingen en eventuele catering voor de deelnemers.

Arrangement: Luxe

Onze vernieuwde accommodatie biedt uitstekende mogelijkheden om veel uiteenlopende types evenementen te faciliteren in een passende ambiance. Ontwerp samen met ons een evenement dat exact aansluit op jullie wensen en wij gaan voor je aan de slag!

Workshopdeals: Teambuilding en sportiviteit

Survival (12 personen)
Frisbee (20 personen)
Lacrosse (20 personen)
Salsa (20 personen)
Tennis (12 personen)
Yoga (20 personen)

Workshopdeals: Creativiteit en gezelligheid

Fotografie (12 personen)
Percussie (12 personen)
Keramiek (12 personen)
Studiorecording (8 personen)*

Tarieven workshopdeals

Nagenoeg alle deals worden gegeven voor de duur van minstens een uur en kosten voor zijn voor externen en TU Delft-Medewerkers bedragen €175,- per uur en voor studenten €150,-. *Alleen de studiorecordingworkshop duurt minstens twee uur. Let op: Op verzoek kunnen deelnemersaantallen en tijdsduur afwijken. Vraag naar de voorwaarden.

Get in touch

AdresMekelweg 8-10
2628 CD Delft
E-mailhosts-x@tudelft.nl
Telefoon+31 (0)15 - 278 24 42
WhatsApp      +31 (0)6 - 82 76 89 13

 

 

Nieuwsbrief

De maandelijkse nieuwsbrief in je inbox? Meld je aan!