Update: 29 november 2021

Welkom bij X! Met de nodige maatregelen zorgen we er samen voor dat je op veilige wijze kunt deelnemen aan ons aanbod.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard veilige looproutes, schone ruimtes, goede ventilatie en desinfectiezuilen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je niet met teveel mensen in een ruimte bent. En waar nodig is ook de invulling van de lessen aangepast, zodat ook deze aan de geldige maatregelen voldoet.

Wij kunnen dit uiteraard niet alleen. Wat verwachten wij van jou?
Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, vragen we je te houden aan de volgende voorwaarden:

  • Houd je aan de RIVM-richtlijnen en de richtlijnen van de TU Delft.
  • Als je bij X naar binnen wilt, dien je bij de ingang een coronatoegangsbewijs te laten zien. Let op: dit geldt ook voor tennissen in de ballonhal. Maak je uitsluitend gebruik van de buitenfaciliteiten van X, dan hoef je geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Je hoeft dan niet in de rij te staan bij de hoofdingang, maar je mag buitenom lopen via het hek bij de tennisbanen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Tijdens sport- of cultuuractiviteiten mag de 1,5 meter afstand losgelaten worden.
  • Draag een mondkapje als je je binnen in het gebouw verplaatst. Dit hoeft niet tijdens het beoefenen van sport- of cultuuractiviteiten.
  • Tijdens sportwedstrijden en trainingen op de banen/velden binnen en buiten zijn geen toeschouwers toegestaan.
  • Heb je klachten die horen bij coronavirus: blijf thuis en laat je testen. Blijf ook thuis als één van je huisgenoten symptomen ervaart.
  • Goede hygiëne blijft belangrijk. Was regelmatig je handen. Hoest en nies in je ellenboog. Schud geen handen.
  • Draag je Campus Card of X-card bij je als je deelneemt aan activiteiten die binnen je X-abonnement vallen.
  • Neem bij voorkeur je eigen materiaal en/of instrumentarium mee. Je kunt voor de muzieklessen ook een instrument van X lenen: check bij de hosts welke instrumenten te reserveren zijn en voor welke periode. Materiaal dat standaard in de ruimtes aanwezig is, zoals de piano in een muziekstudio, mag je gebruiken (schoonmaken na gebruik).

We vertrouwen erop dat iedereen zich kan vinden in bovengenoemde voorwaarden.

* Een coronatoegangsbewijs kan zijn: een vaccinatiebewijs, een bewijs dat je bent hersteld van corona of een negatieve testuitslag (testbewijs). Met de CoronaCheck-app kun je een QR-code aanmaken die geldt als bewijs. Laat de QR-code scannen en je identiteitsbewijs zien bij de ingang. Bij een groen scherm ben je van harte welkom. Meer info: Rijksoverheid.nl