Onze verhuur- en cateringopties laten de mogelijkheden zien zoals we die graag aanbieden onder normale omstandigheden. Met aanpassingen kunnen we echter veel mogelijk maken, dus neem contact met ons op om in een persoonlijk (digitaal) gesprek alles volgens jouw wensen en de geldende maatregelen af te stemmen.

Bij X kun je vergaderen in ruimtes die nét even anders zijn. Wat te denken van onze Painting Studio, Band Studio's of Photo Studio? Effectief vergaderen op plekken die de creatieve zintuigen van jou en je gezelschap prikkelen. De vergaderruimtes zijn flexibel in te richten, uitgerust met diverse moderne, technische faciliteiten. Zo kunnen we de ruimtes aanpassen op jouw wensen.

Theatre Hall

Rhythm A

Rhythm B


Body & Mind

Band Studio A

Band Studio B


Dance Studio A

Dance Studio B

DJ Studio


Painting Studio

Photo Studio

Pottery Studio


Woodworking Studio

Tarieven & Opstellingen

Wilt u meer informatie over de tarieven en de mogelijke vergaderopstellingen per ruimte?

Bekijk het overzicht

Faciliteiten

Flip-over, beamer of tv-scherm, laptop en pointer inbegrepen bij een reservering. Daarnaast beschikken de vergaderruimtes over gratis internet/Wi-Fi. De Theatre Hall beschikt standaard over theaterlicht en twee microfoons; handheld en draadloos.

Extra faciliteiten en diensten

Tegen betaling kun je gebruikmaken van extra faciliteiten of diensten. Denk aan een extra tv-scherm, laptop en pointer, verschillende soorten microfoons of een technicus. Voor je reservering kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Bij X vind je verschillende danszalen. Wil je een dansclinic organiseren? Dan ben je bij X aan het juiste adres. Ook zijn de ruimtes uiterst geschikt voor het organiseren andere evenementen. Ook kun je een van de ruimtes boeken als je zelfstandig aan de slag wil met het verbeteren van jouw dansskills.

Ballet Studio

Dance Studio A

Dance Studio B


Rhythm A

Rhythm B

Rondom Freetown bij X vind je ruimtes waarin jij jouw kunstzinnige kant kunt ontdekken en ontwikkelen. Een schilderworkshop of jouw theatervoorstelling hier organiseren, er is veel mogelijk.  Ook kun je enkele van de ruimtes reserveren om daar zelf in aan de slag te gaan.

Design Studio

Painting Studio

Photo Studio


Pottery Studio

Screen Printing Studio

Woodworking Studio

Wil jij een muzikale workshop of evenement organiseren? Rondom de Freetown van X vind je allerlei ruimtes die daar uiterst geschikt voor zijn: van Band Studio's tot DJ Studio. Ook kun je een van de ruimtes boeken om op eigen houtje je muzikale vaardigheden te oefenen.

Band Studio A

Band Studio B

DJ Studio


Music Studio

Theaterzaal

Rehearsal Studio A


Rehearsal Studio B

Rehearsal Studio C

Rehearsal Studio D


Rehearsal Studio E

Rehearsal Studio F

Wij beschikken over elf sportzalen, met ieder hun eigen karakter. Ben jij op zoek naar een perfecte locatie voor een clinic mindfulness of yoga? Dan is onze zaal 'Body & Mind' er echt een voor jou. Voor grote(re) evenementen zijn er tal van mogelijkheden in onze grote sportzalen; X1, X2 en X3. In deze zalen kun je ook zelfstandig sporten.

Heb je een X-abonnement en wil je een ruimte huren om zelf gebruik van te maken? Ga dan naar deze pagina om een sporthal te reserveren.

Aerobics

Body & Mind

Combat


Climbing Wall (incl. docent)

Dojo

Fitness


Spinning

X1

X2


X2A (halve sporthal)

X2B (halve sporthal)

X3 (hele of halve sporthal)

Op het buitenterrein van X vind je diverse sportvelden: beachvolleybalvelden, hockeyvelden, rugbyvelden, tennisbanen, voetbalvelden en een survivalbaan. Genoeg opties dus om een outdoorclinic te organiseren of een groot buitenevenement. Ook kun je zelfstandig sporten op een van de velden.

Beachvolleybalveld

Hockeyveld

Rugbyveld


Survivalbaan

Tennisbaan

Tennisbaan (ballonhal)


Voetbalveld

Cafe X en de Foyer zijn zeer geschikt voor een evenement of borrel. Wil je deze ruimtes huren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Cafe X

Foyer

Tarieven & Opstellingen

De prijzen en mogelijkheden voor het huren van Cafe X en de Foyer zijn op aanvraag.