Bij X kun je vergaderen in ruimtes die nét even anders zijn. Wat te denken van onze Painting Studio, Band Studio's of Photo Studio? Effectief vergaderen op plekken die de creatieve zintuigen van jou en je gezelschap prikkelen. De vergaderruimtes zijn flexibel in te richten, uitgerust met diverse moderne, technische faciliteiten. Zo kunnen we de ruimtes aanpassen op jouw wensen.

Theatre Hall

Rhythm A

Rhythm B


Body & Mind

Band Studio A

Band Studio B


Dance Studio A

Dance Studio B

DJ Studio


Painting Studio

Photo Studio

Pottery Studio


Woodworking Studio

Tarieven & Opstellingen

Wilt u meer informatie over de tarieven en de mogelijke vergaderopstellingen per ruimte?

Bekijk het overzicht

Faciliteiten

Flip-over, beamer of tv-scherm, presentatiescherm, laptop en pointer inbegrepen bij een reservering. Daarnaast beschikken de vergaderruimtes over gratis internet/Wi-Fi. Het Theatre Auditorium beschikt standaard over theaterlicht en twee microfoons; handheld en draadloos.

Extra faciliteiten en diensten

Tegen betaling kun je gebruikmaken van een van de extra faciliteiten of diensten. Denk aan een extra beamer, laptop en pointer, verschillende soorten microfoons of een technicus. Tijdens je reservering kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken.

Bij X vind je verschillende danszalen. Wil je een dansclinic organiseren? Dan ben je bij X aan het juiste adres. Ook zijn de ruimtes uiterst geschikt voor het organiseren andere evenementen. Ook kun je een van de ruimtes boeken als je zelfstandig aan de slag wil met het verbeteren van jouw dansskills.

Ballet Studio

Dance Studio A

Dance Studio B


Rhythm A

Rhythm B

Rondom Freetown bij X vind je ruimtes waarin jij jouw kunstzinnige kant kunt ontdekken en ontwikkelen. Een schilderworkshop of jouw theatervoorstelling hier organiseren, er is veel mogelijk.  Ook kun je enkele van de ruimtes reserveren om daar zelf in aan de slag te gaan.

Design Studio

Painting Studio

Photo Studio


Pottery Studio

Screen Printing Studio

Woodworking Studio

Wil jij een muzikale workshop of evenement organiseren? Rondom de Freetown van X vind je allerlei ruimtes die daar uiterst geschikt voor zijn: van Band Studio's tot DJ Studio. Ook kun je een van de ruimtes boeken om op eigen houtje je muzikale vaardigheden te oefenen.

Band Studio A

Band Studio B

DJ Studio


Music Studio

Recording Studio

Rehearsal Studio A


Rehearsal Studio B

Rehearsal Studio C

Rehearsal Studio D


Rehearsal Studio E

Rehearsal Studio F

Theaterzaal

Onder het X-dak vind je elf sportzalen, met ieder hun eigen karakter. Wil je en mindfull yogaclinic organiseren? Dan is Body & Mind de plek voor jou. Een groot evenement opzetten? Dan zouden X1, X2 of X3 perfect voor jou kunnen zijn. Ook kun je zelfstandig sporten in een van de zalen.

Aerobics

Body & Mind

Combat


Climbing Wall (incl. docent)

Dojo

Fitness


Spinning

X1

X2


X2A (halve sporthal)

X2B (halve sporthal)

X3 (hele of halve sporthal)

Op het buitenterrein van X vind je diverse sportvelden: beachvolleybalvelden, hockeyvelden, rugbyvelden, tennisbanen, voetbalvelden en een survivalbaan. Genoeg opties dus om een outdoorclinic te organiseren of een groot buitenevenement. Ook kun je zelfstandig sporten op een van de velden.

Beachvolleybalveld

Hockeyveld

Rugbyveld


Survivalbaan

Tennisbaan

Tennisbaan (ballonhal)


Voetbalveld

Cafe X en de Foyer zijn zeer geschikt voor een evenement of borrel. Wil je deze ruimtes huren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Cafe X

Foyer

Tarieven & Opstellingen

De prijzen en mogelijkheden voor het huren van Cafe X en de Foyer zijn op aanvraag.