Voedselafval is alomtegenwoordig in ons leven - van het weggooien van de restjes die al te lang in de koelkast liggen en er verdacht uitzien, tot het kopen van groenten om de gezondste en beste versie van onszelf te worden terwijl we die niet lekker vinden. En hoe zit het met al het voedsel dat in restaurants, supermarkten et cetera verloren gaat?

Wat kun je doen met jouw restjes? Hoe houd je beter in de gaten wat er achterin onze kasten en koelkasten ligt? Hoe kun je voedselverspilling verminderen door de manier waarop je consumeert? Het eten in dat je thuis weggooit blijft vaak onopgemerkt. Foodsharing Delft wil daar iets aan doen. Zij willen de manier waarop wij voedsel consumeren veranderen. Eén van hun initiatieven is om voedsel dat anders weggegooid zou zijn, te bewaren en om te toveren tot een heerlijk diner. 

Foodsharing Delft organiseert elke maand No Waste Dinners in samenwerking met X en het Green Office. 

Als je van gratis, duurzaam eten en gezelligheid houdt, doe dan mee aan de maandelijkse diners in de keukens van Freetown at X. Je kunt zelfs meedoen door op verschillende locaties eten op te halen en het diner te bereiden.  

Wil je weten wanneer de diners plaatsvinden? Bekijk dan de Facebookgroep van Foodsharing.

Rooster & inschrijven

Prijzen

Student
TU Delft-medewerker
Overig
€ 0,-
€ 0,-
€ 0,-

Je hebt geen X-abonnement nodig om deel te nemen aan deze vrije beoefening.

Praktische informatie

Alle niveaus
Vrij spelen - geen max. aantal deelnemers
Eens per maan
Elk diner duurt 120 minuten
Kom zelf, neem wat vrienden mee en misschien iets uit je eigen koelkast