De masseur is een van de specialisten binnen Boost. Op een campus die almaar groeit, raakt persoonlijke aandacht weleens onbedoeld op de achtergrond. Boost biedt een plek op de campus die draait om jou. Een plek die je kan helpen de balans te bewaren, waar we geloven dat voorkomen beter is dan genezen en waar we je een extraatje gunnen. Hier staat jouw welzijn centraal. Voor het verdere aanbod ga naar de Boost-pagina.

Op maandagavond kun je bij de masseur uit twee soorten massages: sport- en ontspanningsmassages. Een sportmassage voorafgaand aan het sporten, in combinatie met een goede warming-up, zorgt voor de juiste spieractiviteit. Hierdoor heb je minder kans op blessures en stramme, pijnlijke spieren na afloop. Een sportmassage na afloop van een work-out zorgt ervoor dat vermoeidheidsverschijnselen en spierspanning verminderen. Een ontspanningsmassage helpt je om even tot jezelf te komen. Hierdoor komen zowel je lichaam als geest helemaal tot rust. Massages zorgen voor een betere balans in het dagelijks leven. Er zijn verschillende typen massages voor verschillende delen van je lichaam, dus kom ook vooral langs als je last hebt van een specifieke plek. 

Specialist

Daphne Damen

In 2010 heeft Daphne de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond, evenals een opleiding tot sportmasseur. In 2016 heeft ze de opleiding tot sporttherapeut hieraan toegevoegd. Sinds 2010 werkt Daphne als sportmasseur, en in 2016 is ze haar eigen sportmassagepraktijk gestart in Delft. Daarnaast werkt ze momenteel als masseur bij Boost.

www.stap-vooruit.nu

Prijs

Sportmassage (30 of 60 min)
Student: €17,50 of €35,-
Overig: €28,- of €56,-
Nek-, schouder- of rugmassage (30 of 60 min)
Student: €17,50 of €35,-
Overig: €28,- of €56,-
Ontspanningmassage (30 of 60 min)
Student: € 17,50 of €30,-
Overig:  €28,- of €48,-
*Je hoeft niet in bezit te zijn van een X-abonnement.

Praktische informatie

Individueel, max. 1 deelnemer
Duur: 25 of 55 minuten
Je kunt je voor een sessie inschrijven in de Concept Store The <First> Story