The <First> Story

Toffe, student-made items, essentiële producten en organic to-go eten en drinken; bij the Concept Store - ‘The First Story’ gaat het om het verhaal achter het product. De concept store kent een uniek winkelconcept waar het entrepreneurship van studenten wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Wat je er kunt kopen is gebaseerd op een thema dat steeds varieert. In de eerste maanden is dat het eerste verhaal: The <First> Story. De concept store vormt een ware creatieve broedplaats voor studenten.

Winkel

In de The <First> Story vind je onder andere essentiële producten die je nodig hebt voor ons brede aanbod zoals saxofoonrietjes. Naast de essentials biedt de winkel je eigenzinnige sieraden, innovatieve merken en ambachtelijk gemaakte producten die perfect als cadeautje kunnen dienen. Allemaal voor een betaalbare prijs. De producten variëren afhankelijk van het thema gekozen door de studenten die de winkel runnen. Nieuwsgierig geworden? Kom vooral langs en ervaar het zelf!

Doordeweeks: 08:00 – 22:00

Weekend: Gesloten