Eén loket binnen de TU Delft, met en voor het primair en voortgezet onderwijs.

TU Delft | Onderwijshub po & vo

Samenwerken voor goed onderwijs.

Het samenwerkingsverband TU Delft Onderwijshub wordt gevormd door TU Delft Science Centre, Wetenschapsknooppunt TU Delft, ScholierenLAB TU Delft, Bètasteunpunt Zuid-Holland en werkt nauw samen met de TU Delft Lerarenopleiding. De medewerkers binnen de TU Delft Onderwijshub stroomlijnen de activiteiten en onderhouden contacten met scholen, docenten en leerkrachten die met de TU Delft samenwerken.

Tanja Klop

TU Delft Science Centre

De plek waar scholen met leerlingen naar toe kunnen om de wereld van wetenschap & techniek op de campus te beleven; ontwerpen in de Makerspace, proeven doen in het BioLab.
Er zijn workshops en gastlessen voor klassen van basisschool tot en met 6 vwo.

Eveline Holla

Wetenschapsknooppunt TU Delft

Onderzoek, ondersteuning en professionalisering op het gebied van Onderzoekend en Ontwerpend Leren in het primair onderwijs, voor leerkrachten en Pabo’s.

 

Annelies Veeningen

ScholierenLAB TU Delft

Alle leerlingactiviteiten ter bevordering van een soepele overgang van vwo naar een technische universiteit. Denk aan profielwerkstukbegeleiding, proefstuderen, TU Delft Pre-University Programme.

Renée Prins

Bètasteunpunt Zuid-Holland / Onderwijsnetwerk Zuid-Holland

Dit regionale netwerk verbindt het voortgezet onderwijs met hogescholen en universiteiten waarbij aansluiting en docentprofessionalisering centraal staan.

Werk je bij de TU Delft?

Neem contact met ons op als je wilt samenwerken met het primair of voortgezet onderwijs, outreach wilt ontwikkelen voor deze doelgroepen of je onderzoek een podium wilt geven. onderwijshub@tudelft.nl