Career Centre

In het eerste jaar na het afstuderen kan men als alumni gratis van dezelfde diensten gebruik maken als studenten. Tussen één en vijf jaar na het afstuderen bieden we alumni specifieke diensten waarvoor we een kleine vergoeding vragen.

Diensten voor recent afgestudeerden

Één-op-één coaching

Als je twijfelt of je huidige baan bij je past, of je bent niet zeker wat de volgende stap kan zijn, of wil je gewoon eens praten met een onafhankelijke adviseur over je kansen en de beste manier om jezelf te presenteren (op papier)? Maak dan gerust een afspraak bij het TU Delft Career Centre voor één-op-één Career-coaching.

Gesprekken duren een uur en vinden op dit moment online plaats via Skype / Teams. Stuur voor een afspraak een e-mail naar careercentre@tudelft.nl, waarin je aangeeft dat je een alumnus bent, en kort wat je wilt bespreken.

Kosten één-op-één coaching:
0-1 jaar afgestudeerd gratis 
1-5 jaar afgestudeerd € 30 per gesprek

Career workshops

Binnen het eerste jaar na afstuderen kun je kosteloos deelnemen aan de career workshops. Ben je langer dan een jaar afgestudeerd, dan kost dit  € 20 per workshop. Check het overzicht van de workshops voor het actuele aanbod en om je in te schrijven. 

TU Delft Your Career Portal

Zoek je een baan of stage? Neem een kijkje in onze portal: Your Career.

Afmelden voor workshops

Als je je onverhoopt moet afmelden voor een workshop, mail dan naar careerandcounsellingservices@tudelft.nl. Hierna kan gekeken worden of je inschrijving verplaatst kan worden naar dezelfde workshop op een latere datum, of dat je inschrijvingsgeld teruggestort kan worden. Let goed op: je kunt je uitschrijven voor 10 uur ‘s ochtends 2 dagen voor start van een workshop. Schrijf je je niet tijdig uit, dan gaan we sowieso niet over tot terugbetaling van het inschrijfgeld! Een vroege annulering maakt het mogelijk andere studenten/Alumni toegang te geven tot de zeer populaire activiteiten.
 

Afmelden voor één-op-één gesprekken

Als je je onverhoopt moet afmelden voor een één-op-één gesprek, mail dan naar careercentre@tudelft.nl met daarbij: datum gesprek, naam loopbaanadviseur en reden van de afmelding. Het gesprek kan dan verplaatst worden naar een latere datum, hierbij geven we geen garanties dat je gesprek nog plaats kan vinden voor een specifieke datum! Mocht je het gesprek in zijn geheel willen annuleren, dan kun je vragen om terugbetaling van al betaalde gesprekken. Deze terugbetaling wordt enkel gehonoreerd bij afmelding om goede reden en/of indien de afmelding niet later binnenkomt dan 24 uur voor aanvang van het gesprek.