Career Centre

In het eerste jaar na het afstuderen kan men als alumni gratis van dezelfde diensten gebruik maken als studenten. Tussen één en vijf jaar na het afstuderen bieden we alumni specifieke diensten waarvoor we een kleine vergoeding vragen.

Één-op-één coaching

Als je twijfelt of je huidige baan bij je past, of je bent niet zeker wat de volgende stap kan zijn, of wil je gewoon eens praten met een onafhankelijke adviseur over je kansen en de beste manier om jezelf te presenteren (op papier)? Maak dan gerust een afspraak bij het TU Delft Career Centre voor één-op-één Career-coaching.

Gesprekken duren een uur en vinden op dit moment online plaats via Skype / Teams. Stuur voor een afspraak een e-mail naar careercentre@tudelft.nl, waarin je aangeeft dat je een alumnus bent, en kort wat je wilt bespreken.

Kosten één-op-één coaching:
0-1 jaar afgestudeerd gratis
1-5 jaar afgestudeerd € 30

Career workshops

Binnen het eerste jaar na afstuderen kun je kosteloos deelnemen aan de career workshops. Ben je langer dan een jaar afgestudeerd, dan kost dit  € 20 per workshop. Check het overzicht van de workshops voor het actuele aanbod en om je in te schrijven. 

TU Delft Your Career Portal

Zoek je een baan of stage? Neem een kijkje in onze portal: Your Career.