TU Delft for Life

Delfts ingenieur ben je niet voor even, het drukt een stempel op je leven. Een stempel om trots op te zijn! TU Delft-alumni wonen en werken over de hele wereld. Op veel plaatsen bestaan lokale communities die elkaar regelmatig ontmoeten; sommige één keer per jaar, andere frequenter. Deze communities  bestaan dankzij de hulp van lokale vrijwilligers en TU Delft ondersteunt ze door het (mede) organiseren en/of faciliteren van activiteiten.

Naast diverse activiteiten en evenementen, kun je ook digitaal in contact komen met je mede-alumni van TU Delft. Dit kan onder meer via het nieuwe online platform van TU Delft for Life. 

 

Wereldwijde ontmoetingsplaats

Tudelftforlife.nl is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle Delftse alumni. Breid je netwerk uit, kom in contact met oud studiegenoten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen. Via je eigen profielpagina, houd je contactgegevens actueel en leg rechtstreeks contact met mede-alumni. Ook kun je via de geïntegreerd wereldkaart vinden waar alumni zich bevinden. Alles op één plek bij elkaar, dat is wel zo overzichtelijk.

Aanmelden TU Delft for Life lees hoe het werkt

Dutch Engineers Alumni Network (DEAN)

In 2014 lanceerden de vier technische universiteiten (TU Delft, Universiteit Twente, Wageningen University en TU Eindhoven) het Dutch Engineers Alumni Network (DEAN). Over de hele wereld brengen we de in Nederland opgeleide ingenieurs samen met het doel voor hun waardevolle samenwerkingsverbanden en relaties te creëren. Dit doen we door de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en hun kennis en kunde met elkaar te delen.

Alumni van de vier technische universiteiten in Nederland zijn succesvolle ingenieurs die werkzaam zijn in diverse sectoren, niet alleen bij prestigieuze organisaties maar ook als ondernemer of in de wetenschap. Sommige zijn net afgestudeerd, terwijl anderen al enige tijd hun diploma behaalden. Kortom, een netwerk met een scala aan kennis, contacten en advies! 

Alle leden van DEAN zijn daarnaast tevens onderdeel van een groter netwerk van bijna 200.000 alumni van de technische universiteiten in Nederland en zijn daarom een belangrijke schakel in het netwerk. Neem contact met ons op als je suggesties hebt om het netwerk in te zetten ter bevordering van onderzoek, onderwijs of filantropie. 

Alumni worden voor de diverse bijeenkomsten uitgenodigd op basis van hun woonplaats, dit kan alleen als je gegevens goed in onze database staan. Maak een account aan op het alumni portal www.tudelftforlife.nl om je gegevens te updaten.