Escape TUDelft verhuist naar het Prinsenkwartier!

Na anderhalf jaar geopend te zijn op de Mijnbouwstraat in het Science Centre Delft gaat de escape room van de TU Delft: Missie naar Mars verhuizen naar de binnenstad van Delft. Vanaf begin 2022 zullen de deuren van onze escape room weer heropenen in het Prinsenkwartier, midden in de binnenstad. Hierbij wordt de kans meteen aangepakt om de escape room op verschillende plekken te updaten en verbeteren. Zo is de escape room straks ook in het Engels te spelen en ontwikkelen we een speciale variant voor kinderfeestjes. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op deze pagina!

Wat gaat er veranderen?

Naast de nieuwe locatie gaan we ook een aantal features updaten en aanpassen in de escape room, alles om de spelervaring te verbeteren en de escape room net iets spectaculairder te maken! Wat je kan verwachten op de nieuwe locatie:

• Engelstalig, de escape room wordt tweetalig gemaakt, zodat deze in zowel het Nederlands, als het Engels te spelen is. Zo wordt de escape room toegankelijker voor een grotere groep personen.
  • Kinderfeestjes, er wordt een speciale versie ontwikkeld voor kinderfeestjes, uit ervaring blijkt namelijk dat de huidige escape room erg moeilijk is, waarbij wij voor de jongere doelgroep wat puzzels versimpelen zodat de spelervaring alleen maar leuker wordt, ook voor de jonge doelgroep.
  • Upgrades, een aantal spellen worden herontworpen en aangepast, zodat deze soepeler verlopen. Zo zijn er zelfs spellen die vrijwel helemaal opnieuw zijn ontworpen voor deze verhuizing.
  • Storytelling, naast upgrades aan de spellen, krijgt de storyline in de kamer een upgrade en worden ook meer elementen in het interieur afgemaakt om het hele design naar een nog hoger niveau te tillen.

Blijf op de hoogte!

Wil je een melding krijgen als de escape room weer te boeken is? Vul dan onderstaand formulier met je naam en e-mailadres in. Dan zullen wij je eenmalig op de hoogte stellen als de escape room van de TU Delft weer te boeken is.

Escape TUDelft verhuist naar het Prinsenkwartier!

Wat gaat er veranderen?

Blijf op de hoogte!