Speel dé escaperoom van de Technische Universiteit Delft!

Geen sleutels & vol met techniek

Laat jezelf testen als astronaut in dé escaperoom van de TU Delft. Deze kamer zit, zoals je van een technische universiteit verwacht, vol met technische snufjes in alle spellen. Je hoeft niet op zoek te gaan naar sleutels en cijfersloten, alles zit nét iets anders in elkaar.

Nu een eerste bemande ruimtemissie naar Mars komt steeds dichterbij, is de zoektocht naar astronauten gezocht! We zoeken talent uit alle lagen van de samenleving die de juiste combinatie van ruimtekennis, oog voor details, teamwork en alertheid hebben. In de marsbasis krijg je 60 minuten de tijd om een gesimuleerde missie te voltooien. Zijn jullie het team waar wij al die tijd naar opzoek zijn? Kom erachter in de escaperoom Missie naar Mars.

Te spelen door groepen van 3 t/m 6 personen

Geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder

Onder de 15 jaar? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene

Vaste prijs van 125 euro per groep (ongeacht dag of groepsgrootte)

Duur van 60 minuten

Dagelijks geopend van 11:30 t/m 23:00 's avonds
Het is een moeilijke test, maar weinig groepen halen de missie zonder hints!

Geen sleutels & vol met techniek

Bekijk de score van Missie naar Mars bij Escape TU Delft op escapetalk.nl

Te spelen door groepen van 3 t/m 6 personen

Geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder

Onder de 15 jaar? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene

Vaste prijs van 125 euro per groep (ongeacht dag of groepsgrootte)

Duur van 60 minuten

Dagelijks geopend van 11:30 t/m 23:00 's avonds
Het is een moeilijke test, maar weinig groepen halen de missie zonder hints!
/* */