Blijf betrokken

Wij hopen dat je terugkijkt op een mooie tijd bij de TU Delft. Een tijd waarin je veel waardevolle kennis en ervaring hebt opgedaan en een netwerk hebt kunnen opbouwen. We doen graag een beroep op je om deze kennis, ervaring en netwerk te delen. Om onze huidige studenten dezelfde ervaring te bieden, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren voor mede-alumni. De TU Delft community van onderzoekers, studenten, medewerkers en alumni versterkt elkaar en draagt zo bij aan het realiseren van meer impact voor een betere samenleving.  De feedback, kennis en enthousiasme van alumni zijn hierbij een essentieel onderdeel van het ecosysteem. 

TU Delft Alumni Relations

De missie van TU Delft is het realiseren van meer impact voor een betere samenleving. TU Delft alumni relations draagt hieraan bij door een langdurige, waardevolle relatie aan te gaan met TU Delft afgestudeerden, teneinde het alumni mogelijk te maken hun kennis, tijd en netwerk beschikbaar te stellen voor de gehele TU Delft community. 

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt ondersteunen bij het realiseren van deze missie.

Word een alumni vrijwilliger

Wil je actief bijdragen aan de TU Delft community en je kennis, tijd en netwerk op een zinvolle manier delen met studenten en mede alumni? We hebben verschillende rollen voor eenmalige acties of langere betrokkenheid.

Vrijwilligers stellen hun kennis, tijd en netwerk beschikbaar aan de TU Delft community (studenten, wetenschappers, medewerkers en alumni). Deze vrijwilligers zijn van essentieel belang binnen de alumni community en van grote waarde voor de universiteit en haar studenten.