Universiteitsfonds Delft

Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt TU Delft door bij te dragen aan onderzoek, onderwijs, talentontwikkeling en ondernemerschap. Met giften van alumni, studenten, stichtingen en bedrijven zetten we alles in het werk om talentvolle studenten en wetenschappers te helpen hun ambities waar te maken en maatschappelijke impact te realiseren.

Nalaten aan de wetenschap

Bij TU Delft gaan we wereldwijde uitdagingen aan die iedereen persoonlijk raken; het klimaat, de energietransitie, de groei van steden, de digitale samenleving en gezondheid. We werken vol ambitie aan positieve verandering door onderzoek, onderwijs en innovatie van wereldklasse. Of het nu gaat om duurzame luchtvaart, schoon water of de toekomst van het internet.

Ook na uw leven kunt u bijdragen aan een betere toekomst. In een testament kunt u bepalen wat er met uw nalatenschap gebeurt in geval van overlijden. Met uw nalatenschap kunnen nieuwe generaties studenten en onderzoekers aan TU Delft zich ontwikkelen en op hun beurt een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving.
 

Wat als...