Boek uw hotel én support TU Delft

Draagt u de TU Delft een warm hart toe? Dan kunt u heel eenvoudig en kosteloos iets doen. Door uw volgende hotelovernachting te boeken via www.booking.com/supportTUDelft steunt u TU Delft. Het Universiteitsfonds Delft gebruikt deze inkomsten om nog meer bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling.

De TU Delft zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt de TU Delft hierbij. Met giften van alumni, medewerkers, particulieren, stichtingen en bedrijven die wetenschap een warm hart toedragen, zet het fonds alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren en maatschappelijke impact te realiseren. 

Hoe meer supporters hoe beter
Regel voortaan uw hotelovernachting via www.booking.com/supportTUDelft.
De verdere afwikkeling van uw reservering/boeking (ook punten sparen) verloopt zoals u dat gewend bent van Booking.com. Ook uw familieleden, vrienden en collega’s kunt u vragen www.booking.com/supportTUDelft te gebruiken. Hoe meer supporters, hoe beter voor de TU Delft!

NB:
Medewerkers van de TU Delft kunnen privé boekingen doen via www.booking.com/supportTUDelft. Zakelijke boekingen lopen via BCD.

/* */