Doneer via Booking.com

Boek uw hotel én support TU Delft

TU Delft zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt TU Delft door bij te dragen aan onderzoek, onderwijs, talentontwikkeling en ondernemerschap. Met giften van alumni, studenten, stichtingen en bedrijven zetten we alles in het werk om talentvolle studenten en wetenschappers te helpen hun ambities waar te maken en maatschappelijke impact te realiseren.

Draagt u TU Delft een warm hart toe? Dan kunt u heel eenvoudig en kosteloos iets doen. Door uw volgende hotelovernachting te boeken via www.booking.com/supportTUDelft steunt u TU Delft. Het Universiteitsfonds Delft ontvangt 7% van het door u geboekte bedrag. We gebruiken deze inkomsten om nog meer bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling.

Hoe meer boekingen hoe beter
Regel voortaan uw hotelovernachting via www.booking.com/supportTUDelft. De verdere afwikkeling van uw reservering/boeking (ook punten sparen) verloopt zoals u dat gewend bent van Booking.com. Ook uw familieleden, vrienden en collega’s kunt u vragen www.booking.com/supportTUDelft te gebruiken. Hoe meer supporters, hoe beter voor TU Delft! Goede reis!
 

NB: Medewerkers van TU Delft kunnen privé boekingen doen via www.booking.com/supportTUDelft. Zakelijke boekingen lopen via de huisleverancier.