Word Goede Vriend

Als Goede Vriend maakt u deel uit van een netwerk van betrokken alumni en andere relaties van de TU Delft. Door deel uit te maken van dit netwerk helpt u studenten en wetenschappers te laten excelleren. Ook draagt u bij aan de koppositie van de TU Delft op het gebied van onderwijsvernieuwing en aan onderzoeksprojecten met grote maatschappelijke impact.

Goede Vriend wordt u als u de TU Delft steunt vanaf minimaal €500 voor een periode van vijf jaar middels een fiscaal voordelige schenkingsovereenkomst (PDF) of €2.500 in een keer. Bij een periodieke schenking hebt u maximaal fiscaal voordeel. Als dank voor uw steun ontvangt u:

  • Een uitnodiging voor topevenementen van de TU Delft. 
  • Een uitnodiging voor een masterclass (2 x per jaar) speciaal voor Goede Vrienden,
  • Een persoonlijke uitnodiging voor het jaarlijkse Taste of Excellence Diner, de feestelijke afronding van het ‘Best of TU Delft event’. 
  • Het Vriendenbericht (2x per jaar) en de digitale nieuwsbrief (4x per jaar) waarin wij u op de hoogte brengen van wat wij met uw bijdrage hebben kunnen realiseren.
  • Als u daar prijs op stelt een vermelding in het jaarverslag van Universiteitsfonds Delft en op de Goede Vrienden pagina op deze website.

Goede Vriend aan het woord:

Wilt u weten waarom anderen besloten Goede Vriend te worden?

Lees testimonials

Relatiemanagement & Development

Lisette Forbes Wels

Relatiemanagement & Development

drs. Ingrid Janssen