Lifelong Learning

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied of je verder ontwikkelen als ingenieur? De TU Delft biedt een breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden, ook voor alumni. Zo kun je vanuit huis je kennis uitbreiden door middel van een ‘Massive Open Online Course’ (MOOC), een gratis online opleiding waarvoor je tegen betaling ook een certificaat kunt ontvangen. Ook kun je via een van de (betaalde) masterclasses of courses verder leren over specifieke thema’s.

Access to Scientific Research

TU Delft Online Learning

Alumni discount

Delfste ingenieurs willen op de hoogte blijven, blijven leren en kunnen omgaan met de uitdagingen in de complexe wereld van vandaag de dag. TU Delft biedt ook na het behalen van het diploma mogelijkheden om te blijven ontwikkelen en stimuleert een leven lang leren. 

Als TU Delft alumnus/na bieden we je graag 25% korting* op de professionele en academische programma's die worden aangeboden door Online Learning. Neem contact op met alumnirelations@tudelft.nl om de korting te kunnen toepassen.

*Niet toepasbaar op de programma's die aangeboden worden via het Edx.org platform. Daarnaast zullen er enkele uitzonderingen zijn. 

Over TU Delft Online Learning:

online deelnemers wereldwijd
Meer dan 3.7 miljoen
Professionele en academische programma's
Meer dan 50
MOOCs (massive open online courses)
230
Prijzen en uitreikingen
35
Uitgereikte certificaten
99.475
Toegewijde docenten
406

Het niveau van het online programma was vergelijkbaar met het door mij gevolgde masteropleiding. Hoewel het lastig kan zijn om werk en studie te combineren, heb ik nooit geaarzeld.

― Vanida Salgado, over online leren TU Delft

Career Centre

De TU Delft Career Centre helpt jonge Alumni, promovendi, PDEng-trainees en ook studenten met de voorbereiding op de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van hun loopbaan vaardigheden door het aanbieden van verschillende workshops, programma's en achtergrond materiaal.


In het eerste jaar na het afstuderen kan men als alumni gratis van dezelfde diensten gebruik maken als studenten. Tussen één en vijf jaar na het afstuderen bieden we alumni specifieke diensten waarvoor we een kleine vergoeding vragen.

Neem gerust contact op met het Career Cenre voor meer vragen of suggesties en bekijk de linkjes hieronder als u zich meer wil verdiepen.