Waar houdt een student Technische Bestuurskunde zich nou eigenlijk precies mee bezig? Wat kun je met een studie Technische Wiskunde? Online kun je dit alvast bekijken en zelf ervaren of dit de opleiding is die bij jou past.

Online Proefstuderen

Met online proefstuderen ervaar je hoe het is om te studeren bij de betreffende opleiding: wat kun je verwachten als je in september instroomt?

Je kunt proefstuderen op het moment dat het jou uitkomt: je volgt korte online colleges en maakt opdrachten waarbij je online begeleid wordt door een student van de betreffende opleiding.
Na het doorlopen van de module heb je een goed beeld van wat je bij deze studie kunt verwachten als je in september instroomt. Zo kun je een beter overwogen studiekeuze maken.

Online voorbereiding: wiskunde, natuurkunde en scheikunde

Kom je in september studeren? Wees goed voorbereid en volg de gratis online cursus wiskunde, natuurkunde of scheikunde!

Flitscolleges

Van een aantal onderwerpen waar studenten en onderzoekers op de TU Delft zich mee bezig houden hebben we korte colleges gemaakt. Ter inspiratie voor je profielwerkstuk of gewoon omdat je meer wilt weten over techniek en wetenschap.

Colleges uit de bacheloropleidingen

Diverse colleges van onze bacheloropleidingen zijn helemaal online te volgen. Gewoon van het begin tot het eind, in het tempo en met de inhoud zoals jij dat straks ook zult gaan volgen.