TBM-studententeam scoort hoog in Business Strategy Game

Nieuws - 18 november 2022 - Webredactie

Een team van TBM-studenten heeft eind oktober 2022 een zeer hoge score behaald in de Business Strategy Game. Deze management game simuleert leiderschap en management van een internationaal opererend bedrijf. Het is een van de activiteiten van het strategisch management vak binnen de minor Companies and Innovation, en wordt verzorgd door Vladimir Sobota. 

De studenten Quinten Voncken, Sergey Datskiv, en Kiril Vasilev hebben binnen het vak de hoogste score gehaald, en ontvingen een oorkonde. Met deze prestatie hebben de studenten zich voor een internationale wedstrijd gekwalificeerd die is gebaseerd op de Business Strategy Game. Zij gaan tussen 5 en 16 december de strijd aan met de beste groepen van een aantal universiteiten die het spel gebruiken in hun onderwijs.

Noemenswaardig is ook de top-10 prestatie van de studenten op één (earnings per share) van de vijf prestatiecriteria, die over financiën gaat. Een uitstekende prestatie in het internationale veld, vooral omdat op dat moment 3730 teams van 202 universiteiten deelnamen. Op 3 november jl. werden de studenten daarom in het zonnetje gezet. 

Meer informatie over de Business Strategy Game vind je hier