Achter de schermen van de TU Delft

TU Delft /backstage

De TU Delft bestaat uit meer dan 40 gebouwen en in elk van deze gebouwen vindt actueel onderzoek plaats, iets wat je als bezoeker normaal nooit te zien krijgt. Maar gelukkig is het mogelijk een kijkje achter de schermen van de TU Delft te krijgen met onze rondleidingen. Je kunt kiezen uit verschillende rondleidingen die je meenemen over de campus van de TU Delft. Iedere rondleiding geeft een unieke kijk op de TU Delft en laat zien wat er allemaal gebeurt op de universiteit.

Het geeft je dus echt de mogelijkheid om niet alleen de techniek te bekijken, maar ook een kijkje te nemen in hoe de toekomst er uit kan gaan zien!

Onze backstage tours:

   Contact

TU Delft TOURS

TU Delft Tours is een organisatie die bestaat uit een team van studenten en wij verzorgen tours op de campus. Wij zijn een onderdeel van TU Delft Science Centre. Voor scholieren maken wij campustours en voor de externe bezoeker maken wij backstage tours. Onze tours zijn met gids als ook virtueel.

U kunt een tour boeken uit het bestaande aanbod.

Tour aanvragen
Alle aanvragen voor een tour (minimaal twee weken van te voren voor de gewenste tour-dag) graag via email tudelfttours@tudelft.nl

Tarief
Per tour € 175,-
Alle prijzen zijn ex btw 21%.

Hoe bereikt u ons?
TU Delft Tours is bereikbaar op: ma t/m do telefonisch via de telefoon van TU Delft Science Centre (zie hieronder in blauwe kader) en bij voorkeur via email tudelfttours@tudelft.nl

Goed om te weten

  • Tour aanvraag: minimaal twee weken van te voren voor de gewenste tour-dag
  • Een tour annuleren: dient uiterlijk 3 dagen van te voren gemeld te worden. Daarna wordt 3 uur in rekening gebracht conform de annulerings-voorwaarden (CAO).
  • Een bevestigde tour wijzigen naar een andere datum en/of tijd: is alleen mogelijk indien er een gids beschikbaar is en uiterlijk 3 dagen van te voren. Wij rekenen hiervoor 1u extra door. Als voor deze gewijzigde tour geen gids beschikbaar is zijn wij genoodzaakt de tour onzerzijds te annuleren.
  • Wij regelen geen cartering of specifieke locaties voor bijeenkomsten, voor meer informatie zie: Campus Life

Onze gidsen zijn studenten die het leuk vinden om naast hun studie als gids te werken. De gids-studenten hebben studieafspraken waar wij met onze tour planning rekening mee houden.

 

To top