Online leren

De TU Delft biedt in haar online onderwijs opleidingen voor startende en ervaren ondernemers. Onderstaande cursussen kun je in je eigen tempo volgen. 

Business model innovation

Heeft jouw bedrijf een make-over nodig? Het innoveren van je bedrijfsmodel is cruciaal voor de groei en winstgevendheid van je onderneming. Dit programma geeft je essentiële vaardigheden en kennis om je bedrijf te verbeteren. Dit gaat aan de hand van voorbeelden uit de praktijk van collega-ondernemers, innovators en toonaangevende experts op het gebied van bedrijfsmodelinnovatie.
Deze opleiding omvat vier cursussen: De waarde van bedrijfsmodellen; Hoe maak je een succesvol bedrijfsmodel?; Een bedrijfsmodel testen; Een bedrijfsmodel implementeren.
Start: op elk moment

Ondernemerschap voor mondiale uitdagingen in opkomende markten

In deze cursus ontdek je hoe instellingen in regio’s over de hele wereld werken aan innovatie en ondernemerschap. Partneruniversiteiten en aangesloten ondernemers laten zien hoe je kansen kunt creëren en je krijgt hulpmiddelen aangereikt zodat je daadwerkelijk verandering kunt bewerkstelligen. Je leert klanten en partners beter kennen en lokale waarden en instellingen beter te begrijpen.
Start: houd de website in de gaten.

Meer mogelijkheden op het gebied van lifelong learning vind je hier.