Campustours voor scholieren

Live op de campus rondlopen is de leukste manier op de TU Delft te ontdekken! Kies daarom één van de 5 campus tours. Je loopt onder begeleiding ongeveer 2 uur over de campus en komt alles te weten over de plek waar jij misschien wel gaat studeren.

Of je nu net begint met het oriënteren op je toekomstige studie, of als je al bijna een keuze gemaakt hebt en nog een laatste keer wilt testen of je gevoel juist is: de campustours zijn de eenvoudigste en leukste manier om de TU Delft campus zelf te ervaren. Hoe is het om tentamen te doen? Wat doet een studievereniging? Wat is een ECTS? Je hoort het allemaal tijdens de campustour.

Iedere vrijdag om 15.00 uur

Trek je je wandelschoenen aan? We nemen je elke vrijdag vanaf 15.00 uur mee naar de opleidingen van de tour die jij kiest. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden. De tours zijn nog niet geschikt voor minder validen.

Nieuwe tour: Welke onderwijsvorm past het beste bij jou?

Weet jij wat de verschillen zijn tussen het hbo en wo? Of ben je nieuwsgierig welke onderwijsvorm het beste bij jou past? Loop dan mee met de hbo-wo tour. Tijdens deze tour lopen we over de campus en bezoeken we de TU Delft, De Haagse Hogeschool en Hogeschool Inholland, allen gelegen op de campus. Hier krijg je alles te weten over de verschillende opleidingen van deze drie instellingen en onderwijsvormen, maar ook van welke faciliteiten deze drie instellingen gezamenlijk gebruik maken.

TU Delft - HBO en WO Campus Tour


/* */