Campustours voor scholieren

Live op de campus rondlopen is de leukste manier op de TU Delft te ontdekken! Kies daarom een van de 5 campus tours. Je loopt ongeveer 2 uur over de campus en komt alles te weten over de plek waar jij misschien wel gaat studeren. Tijdens de wandeling voldoen we natuurlijk aan de RIVM richtlijnen in verband met het covid-19 virus.

Of je nu net begint met het oriënteren op je toekomstige studie, of dat je al bijna een keuze gemaakt hebt en nog een laatste keer wilt testen of je gevoel juist is: de campustours zijn de eenvoudigste en leukste manier om de TU Delft campus zelf te ervaren. Hoe is het om tentamen te doen? Wat doet een studievereniging? Wat is een ECTS? Je hoort het allemaal tijdens de campustour.

Iedere vrijdag om 15.00 uur

Trek je je wandelschoenen aan? We nemen je elke vrijdag vanaf 15.00 uur mee de hele campus over. De campus is in deze tijd wat minder bruisend dan normaal omdat de studenten voor een deel online onderwijs volgen. We kunnen de meeste gebouwen niet binnen gaan, maar het geeft je wel een beeld van de plek waar jij straks misschien gaat studeren. De tours zijn nog niet geschikt voor minder validen.

Nieuwe tour: verschil hbo - wo

Weet jij wat de verschillen zijn tussen het hbo en wo? Of ben je nieuwsgierig welke onderwijsvorm het beste bij jou past? Loop dan mee met de hbo-wo tour. Tijdens deze tour lopen we over de campus en bezoeken we de TU Delft, De Haagse Hogeschool en Hogeschool Inholland, allen gelegen op de campus. Hier krijg je alles te weten over de verschillende opleidingen van deze drie instellingen en onderwijsvormen, maar ook van welke faciliteiten deze drie instellingen gezamenlijk gebruik maken.

Tours

Tour A: Bouwkunde, Technische Bestuurskunde, Industrieel Ontwerpen, Applied Earth Sciences, Civiele Techniek

Tour B: Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Electrical Engineering, Computer Science & Engineering, Aerospace Engineering

Tour C: Technische Natuurkunde, Technische Wiskunde, Klinische Technologie, Molecular Science & Technology, Life Science & Technology, Nanobiology

Tour D (Engelstalig): Applied Earth Sciences, Computer Science and Technology, Nanobiology, Aerospace Engineering

Tour Hbo – wo: TU Delft, De Haagse Hogeschool, Hogeschool Inholland, Campus Delft.


/* */