Leer de campus kennen, met of zonder begeleiding

Live op de campus rondlopen is de leukste manier op de TU Delft te ontdekken! Of je nu net begint met het oriënteren op je toekomstige studie, of als je al bijna een keuze gemaakt hebt en nog een laatste keer wilt testen of je gevoel juist is: de campustours zijn de eenvoudigste en leukste manier om de TU Delft campus zelf te ervaren. Doe daarom één van onderstaande campustours en kom alles te weten over de plek waar jij misschien wel gaat studeren.

 

VisiTUs: De do it yourself campustour

Bezoek de TU Delft Campus op een tijd dat het jou uitkomt. Iedere dag van de week en het hele jaar door, alleen of met anderen. Met deze interactieve tour bepaal je zelf de route en kom je onderweg de leukste feiten en weetjes tegen.

Campustour met begeleiding

Trek je je wandelschoenen aan? We nemen je elke vrijdag vanaf 15.00 uur mee naar de opleidingen van de tour die jij kiest. Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden. De tours zijn nog niet geschikt voor minder validen.

HBO-WO Campustour


Weet jij wat de verschillen zijn tussen het hbo en wo? Twijfel je over je keuze? Of ben je nieuwsgierig welke onderwijsvorm het beste bij jou past? Loop dan mee met de hbo-wo tour.