* De maatregelen rond Corona zijn versoepeld en we kunnen weer in kleine groepjes over de campus! * 

Goed nieuws! Zit je in 6 vwo en heb je je aangemeld voor een bacheloropleiding bij de TU Delft, kom dan sfeer proeven op onze campus.

Vanaf 26 mei kun je een rondleiding over de campus krijgen van een student. De rondleidingen starten dagelijks om 10.45, 12.00, 13.45 en 15.00 uur. Meld je snel aan voor de campustour, want vol is vol. 

Campustours voor scholieren - On Campus en Online

Of je nu net begint met het oriënteren op je toekomstige studie, of dat je al bijna een keuze gemaakt hebt en nog een laatste keer wilt testen of je gevoel juist is: de campustours zijn de eenvoudigste en leukste manier om de TU Delft campus zelf te ervaren.

Er zijn twee manieren om met de campustours mee te doen, on Campus, waarbij we vanzelfsprekend aan de RIVM richtlijnen voldoen, en online.

Welke tour je ook kiest, je komt meer te weten over het leven op de TU Delft en onze campus. Hoe is het om tentamen te doen? Wat doet een studievereniging? Wat is een ECTS? Je hoort het allemaal tijdens de campustour.

De campustour is ook een goede manier om in een korte tijd meer basis informatie over een deel van de opleidingen te krijgen. Wil je juist verdiepende informatie over een specifieke opleiding, dan raden we je aan mee te doen aan de online open dagen of een chat te starten met een van onze studenten.

On Campus

De fysieke campustours starten iedere vrijdag om 15.00 uur en duren ongeveer 2 uur.

Trek je je wandelschoenen aan? We nemen je mee de hele campus over. De campus is in deze tijd wat minder bruisend dan normaal omdat de studenten voor een deel online onderwijs volgen. We kunnen de meeste gebouwen niet binnen gaan, maar het geeft je wel een beeld van de plek waar jij straks misschien gaat studeren. Helaas kunnen we op dit moment geen ouders of begeleiders verwelkomen bij de fysieke campus tours. Ook zijn de tours nog niet geschikt voor minder validen.

Online

Wanneer je liever van achter je computer meedoet met een campustour is dat ook mogelijk.

Iedere dinsdag om 16.00 uur nemen onze gidsen je mee langs diverse faculteiten en andere belangrijke plaatsen, met behulp van onze virtuele campus. Vanzelfsprekend kun je tijdens deze tours ook vragen stellen aan de gidsen.

Tours

Van de online campus tour en de fysieke campus tour zijn er verschillende tours te volgen. Je kiest één van deze varianten tijdens het aanmelden. De volgende varianten zijn er voor beide tours;

 • Fysieke campus tour
  • Tour A: Bouwkunde, Technische Bestuurskunde, Industrieel Ontwerpen, Applied Earth Sciences, Civiele Techniek
  • Tour B: Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Electrical Engineering, Computer Science & Engineering, Aerospace Engineering
  • Tour C: Technische Natuurkunde, Technische Wiskunde, Klinische Technologie, Molecular Science & Technology, Life Science & Technology, Nanobiology
  • Tour D: Applied Earth Sciences, Computer Science and Technology, Nanobiology, Aerospace Engineering
 • Online campus tour
  • Tour 1: Life, Science & Technology, Moleculare Science & Technology, Technische Wiskunde, Technische Natuurkunde, Klinische Technologie, Technische Bestuurskunde
  • Tour 2: Bouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek, Civiele Techniek, Electrical Engineering
  • Tour 3 (Engels): Aerospace Engineering, Computer Science and Engineering, Nanobiology, Applied Earth Sciences