TU Delft Pioneering Tech is hét online platform voor disruptors & decision makers. Met nieuws, analyses en inzichten laten we zien wat nodig is om radicale innovatie te versnellen rondom sleuteltechnologieën en impact te maken voor een betere samenleving.

Het nieuwste magazine

Wil je een fysiek of digitaal exemplaar van het Pioneering Tech magazine ontvangen? Vul het formulier in en we sturen hem je toe. Blader hieronder alvast door enkele pagina's.

Pioneering Tech Podcast

In de Pioneering Tech Podcast duikt een wetenschapsjournalist in elke aflevering in een concrete oplossing voor een maatschappelijk probleem die aan de TU Delft wordt ontwikkeld. Dit doet hij/zij samen met een gast; een beleidsmaker, politicus of belangenorganisatie die zich inzet voor het oplossen van die maatschappelijke uitdaging. Dit alles om die ene vraag te beantwoorden: hoe krijgen we deze nieuwe innovatieve applicatie uitgerold in Nederland en zetten we de volgende stap naar een betere toekomst.

De journalist en de gast nemen een kijkje in de innovatieketen van de TU Delft: van de eerste ontwikkeling in de wetenschap tot het moment dat ze het product daadwerkelijk in handen hebben bij een bedrijf. Met welke toepassing in gedachten is het ontwikkeld? Met welke sociale aspecten is rekening gehouden? Wat is er nodig om deze applicatie beschikbaar te maken voor de samenleving? En welke hindernissen moeten we nog overwinnen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om updates te ontvangen.