TU Delft Pre-University Programme

Ingenieurs maken het verschil in de wereld. Ze werken aan de grote uitdagingen waar de maatschappij voor staat. Hoe houden we megasteden leefbaar, onze wegen begaanbaar en onze Delta’s droog? Kunnen we de gezondheidszorg beter maken en het energiesysteem duurzaam? Zo bouwen ze aan een schone, veilige en eerlijke samenleving. Zo’n ingenieur word je niet zomaar, dat vraagt inzet, passie en doorzettingsvermogen. 

Het TU Delft Pre-University Programme geeft een realistische voorstelling van studeren aan een technische universiteit. In Delft leiden we ingenieurs op die kritisch denken en die met hun typisch Delftse creativiteit complexe problemen kunnen oplossen. Maar hoe verhouden jouw schoolvakken zoals natuurkunde en wiskunde zich tot studies die zo’n ingenieur van jou moeten maken?

 

Programma

Uniek is dat het een gecombineerd on campus en online programma is. Het programma bestaat uit drie fasen:

Voor wie

Iedere nieuwsgierige en enthousiaste 5 vwo’er (N-profiel) met doorzettingsvermogen en met interesse voor maatschappelijke vraagstukken, kan deelnemen. Kijk hoe jij jouw bètakennis hiervoor kunt inzetten. Het maakt niet uit wat je schoolcijfers zijn en waar in Nederland je woont.

Voel jij je aangesproken en zou jij naast je reguliere schoolwerk wel aan de slag willen met een uitdagend programma? Meld je dan aan!

Aanmelden

De inschrijving voor het TU Delft Pre-University Programme 2022-2023 is gesloten.

Aanmelden voor het programma 2023-2024 kan vanaf eind augustus 2023 middels het aanmeldformulier dat dan op deze pagina verschijnt.